Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cahilmi nedir bilmem ya ne ilginç anlamıyorum bu ne sevgi bu ne özlem
herşeyin bir haddi var ama abartıyor belliki

kendisi hadsiz oldugundan dolayı o bilmez öyle haddini..

ay cahil olurmu hiç o hayat üniversitesi mezunu sahilcim dengesiz ya valla dengesiz dün akşamdan beridir sinirlerim tepemde titiriyorum artık sinirden yemin ederim ya

Cnm seninbu duruma kızdığını anladığıysa inadına yapıyor olabilir.zaten körölünce bademgzlü olur oda olabilir
o yüzden sakin umursamaz davran sanada çokiyi gelicek bak
hiçbirlaf etme kocana o konuyla ilgili
bırak ya değermi öle şeylere sinir bozmaya
eşim arıo dün annesini ne sordum ne ettimduymamazlığa geldim
ne halleri varsa görsünlerçok iyi gelio böle davranmak bana

kızlar ya bura cadı kazanı gibi heryer bölemi anlamadım bir bayan var muhasebe müdürü laf çıktı biri ile aşk yaşıo dio kocası duymış daha doğrusu mektup yazmışlar adama karın seni x ile aldatıo dio neyse adam araştırmış kadın için iyi diyen yok aramış memleketini gelinalın şey kızınızı bundan karı olmaz bana dio.dün gördümçarşıda el ele geziolar.
herkes kadının arkad-sından kouştu etti
şimdide pekbiriyiler
ben anlamadıminsanları ne tutarsızlar.heryerde bukadar çok dedikodu varmı

offf bi daha öyle deneyim bakayım esencim ama zannetmiyorum yapabileceğimi 🙁

ben duymasan kim bilir neler dicek yine kocama kocamda saf ya he abla olur abla tamam dicek 🙁

ya valla insanın oldugu her yer böyle malesef canım inan bana

offf bi daha öyle deneyim bakayım esencim ama zannetmiyorum yapabileceğimi 🙁

ben duymasan kim bilir neler dicek yine kocama kocamda saf ya he abla olur abla tamam dicek 🙁
cnm bırak desinişte ne derse desin takma.sus hattaonlar konuşurken başka yere geç.
bizsinir yaoınca ne değişioki hiçbirşey

ya valla insanın oldugu her yer böyle malesef canım inan bana

ne biliyim cnm anlamıyorum valla ne dedikodu ne dedikodu ama yüzyüze canım cicim herkes bana göre değil ondan kimse hazetmior benden

her yerde canım bir komşu geliyorda o bile dedikodu yapıyor en yakınını ay iftiradan allah korusun kimseye yaşatmasın iftira kötü birşeydir 🙁

ay akşam için yemek yapmadım taze fasulye var kayınpeder pide getirecekti diye yapmadık pide 🙂

ama bu akşam yarın için yemek hazırlayayım ne yapsam bilmiyorum ya herşeyi de yemiyorlar

öyle cnm Rabbimiftiradan korusun amabubiraz iftira değil gerçektiben gözümle gördüm ama kimseye yorumy yapmadım beni ilgilendirmez Allah var yukarda hesapvereyelim birde

ben akşam bugece içinyemek yaptım kabak dolması
çok iyi oldu ya akşamdan yapmak ohh rahatım şimdi

rüyamda baykuşgördüm
offf tabirlere baktım ne kötüşeuler yazıo moralim bozuldu