tesadüf Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.062 Kafa' Alıntı: tesadüfte boşladı bizi bugün 🙁 Genişletmek için tıkla ... aşk olsun kuzum burdayım okuyorum cevaplıyorum ben sizi hiç boşlar mıyım
Kafa' Alıntı: tesadüfte boşladı bizi bugün 🙁 Genişletmek için tıkla ... aşk olsun kuzum burdayım okuyorum cevaplıyorum ben sizi hiç boşlar mıyım
Kafa Hamiş Melek 14 Mayıs 2012 #28.063 tesaduf' Alıntı: aşk olsun kuzum burdayım okuyorum cevaplıyorum ben sizi hiç boşlar mıyım Genişletmek için tıkla ... tamam canım 🙂 sen paylaşımcı melek oldun ya işin yopğundur bu hafta izin veriyorum sana 🙂
tesaduf' Alıntı: aşk olsun kuzum burdayım okuyorum cevaplıyorum ben sizi hiç boşlar mıyım Genişletmek için tıkla ... tamam canım 🙂 sen paylaşımcı melek oldun ya işin yopğundur bu hafta izin veriyorum sana 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.064 Kafa' Alıntı: offf bi daha öyle deneyim bakayım esencim ama zannetmiyorum yapabileceğimi 🙁 ben duymasan kim bilir neler dicek yine kocama kocamda saf ya he abla olur abla tamam dicek 🙁 Genişletmek için tıkla ... bencede kafacım en iyi yöntem esenin yaptığı seni snir etmek için yaptıysa sallamadığını gördükçe çıldıracaktır
Kafa' Alıntı: offf bi daha öyle deneyim bakayım esencim ama zannetmiyorum yapabileceğimi 🙁 ben duymasan kim bilir neler dicek yine kocama kocamda saf ya he abla olur abla tamam dicek 🙁 Genişletmek için tıkla ... bencede kafacım en iyi yöntem esenin yaptığı seni snir etmek için yaptıysa sallamadığını gördükçe çıldıracaktır
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.065 Kafa' Alıntı: tamam canım 🙂 sen paylaşımcı melek oldun ya işin yopğundur bu hafta izin veriyorum sana 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben gene eskisi gibi hep aranızda olacağım canım hiçbirşey değişmedi müşterilerimde oluyor arada
Kafa' Alıntı: tamam canım 🙂 sen paylaşımcı melek oldun ya işin yopğundur bu hafta izin veriyorum sana 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben gene eskisi gibi hep aranızda olacağım canım hiçbirşey değişmedi müşterilerimde oluyor arada
Kafa Hamiş Melek 14 Mayıs 2012 #28.066 tesaduf' Alıntı: ben gene eskisi gibi hep aranızda olacağım canım hiçbirşey değişmedi müşterilerimde oluyor arada Genişletmek için tıkla ... tamam canımcım 🙂 sabahtan beridir görmeyince merak ettiydim bilirim sen bizi ihmal etmezsin 🙂
tesaduf' Alıntı: ben gene eskisi gibi hep aranızda olacağım canım hiçbirşey değişmedi müşterilerimde oluyor arada Genişletmek için tıkla ... tamam canımcım 🙂 sabahtan beridir görmeyince merak ettiydim bilirim sen bizi ihmal etmezsin 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.067 sahile uzan' Alıntı: her yerde canım bir komşu geliyorda o bile dedikodu yapıyor en yakınını ay iftiradan allah korusun kimseye yaşatmasın iftira kötü birşeydir 🙁 ay akşam için yemek yapmadım taze fasulye var kayınpeder pide getirecekti diye yapmadık pide 🙂 ama bu akşam yarın için yemek hazırlayayım ne yapsam bilmiyorum ya herşeyi de yemiyorlar Genişletmek için tıkla ... bende buzlukta kalan son kemikli etimle patetes yemeği yaptım dün bu akşam onu yiyeceğiz.
sahile uzan' Alıntı: her yerde canım bir komşu geliyorda o bile dedikodu yapıyor en yakınını ay iftiradan allah korusun kimseye yaşatmasın iftira kötü birşeydir 🙁 ay akşam için yemek yapmadım taze fasulye var kayınpeder pide getirecekti diye yapmadık pide 🙂 ama bu akşam yarın için yemek hazırlayayım ne yapsam bilmiyorum ya herşeyi de yemiyorlar Genişletmek için tıkla ... bende buzlukta kalan son kemikli etimle patetes yemeği yaptım dün bu akşam onu yiyeceğiz.
Kafa Hamiş Melek 14 Mayıs 2012 #28.069 bende bu akşam için biftek yanına pilav yaptım..birde salata yaparım tamam oldu bitti 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.070 Kafa' Alıntı: tamam canımcım 🙂 sabahtan beridir görmeyince merak ettiydim bilirim sen bizi ihmal etmezsin 🙂 Genişletmek için tıkla ... yok kuzucum sabahta burdaydım ben
Kafa' Alıntı: tamam canımcım 🙂 sabahtan beridir görmeyince merak ettiydim bilirim sen bizi ihmal etmezsin 🙂 Genişletmek için tıkla ... yok kuzucum sabahta burdaydım ben