Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Slm kızlaar nasılsınız herkese iyi haftalar diliyorum.
Bugünü saymazsak 4 gün sonra annemin yanındayım nasipse, eşim şimdi raporumu almış heyecan yaptım 🙂

Haftasonu kahvaltıya misafirleri iptal etmiştim, ama cumartesi akşamı eşimin akrabasının kızının geldiğini duyduk, gezmeye gelmiş ertesi gün dönecek ve bu akşam bizde aklsın dedi. Neyseki yemeğim vardı zorlanmadım saolsun yardımcı da oldu. Cumartesi gecesi kız yattıktan sonra eşim yarın ne giyeceksin diye sordu (sabah kahvaltıya, oradan anneler günü için düzenlenen programa katılacaktım) bende laciverti dedim, o zaman hediyeni şimdi vereyim dedi. Meğer 2 gün arabada beklemiş hediye, gecenin 2'sinde hediyeyi almaya gitti arabaya 🙂 Eşarp almış, çok beğendim. Diğer hediyede hazırlanıyor dedi. Onuda dün akşam zorla söylettim, kucağında bebek olan kolye siparişi vermiş, umarım gidene kadar gelir.
Dün programdan sonra alelacele pasta yaptım, eski müzikli bir kart vardı içine bebeğin ve benim adıma not yazıp koydum. Okurken müzik çaldı 🙂

Dün programda çok ağladım, bir ara hıçkırdığımı farkettim, annemden ayrı ilk anneler günümdü.
Şiirler, müzikler hep anne ile ilgili olunca salon gözyaşı gölüne dönecekti neredeyse...

Benide en küçük anne ilan ettiler, meğer yaş olarakta en küçükleri benmişim bilmiyordum...

ne ince bir davranış canım ya eşine maşallah

kızlar ling atamıorum ama mut-fağ-ım-da n-eler-o-lu-yo-r yazın çıkar bebişler.
ikracığım eşin ne gzel düşünmüş bravo enişteye
tesciğim sağol tatlım