Kafa Hamiş Melek 14 Mayıs 2012 #28.131 tesaduf' Alıntı: pasaklı bir karısı olsa daha mı iyiydi? Genişletmek için tıkla ... bende öyle diyorum her yerden bi toz çıksaydı banyo çamaşırla dolsaydı ütü boyunca uzasaydı görürdüm ben seni diyorum
tesaduf' Alıntı: pasaklı bir karısı olsa daha mı iyiydi? Genişletmek için tıkla ... bende öyle diyorum her yerden bi toz çıksaydı banyo çamaşırla dolsaydı ütü boyunca uzasaydı görürdüm ben seni diyorum
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.132 Kafa' Alıntı: bende öyle diyorum her yerden bi toz çıksaydı banyo çamaşırla dolsaydı ütü boyunca uzasaydı görürdüm ben seni diyorum Genişletmek için tıkla ... ve kocacın sana birkez daha aşık oluyor🙂
Kafa' Alıntı: bende öyle diyorum her yerden bi toz çıksaydı banyo çamaşırla dolsaydı ütü boyunca uzasaydı görürdüm ben seni diyorum Genişletmek için tıkla ... ve kocacın sana birkez daha aşık oluyor🙂
Kafa Hamiş Melek 14 Mayıs 2012 #28.133 tesaduf' Alıntı: ve kocacın sana birkez daha aşık oluyor🙂 Genişletmek için tıkla ... evet haklısın karıcım diyor 🙂 herkes çıkmış bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese
tesaduf' Alıntı: ve kocacın sana birkez daha aşık oluyor🙂 Genişletmek için tıkla ... evet haklısın karıcım diyor 🙂 herkes çıkmış bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.136 esennruzgar' Alıntı: günaydın fıstıklar nasılsınızz Genişletmek için tıkla ... iyim esencim ne olsun biraz uykusuzluk uyku yetersizliği var fazlasıyla 🙂 yer gökü izlerken geç yattım 🙁 yemek yaptım ve yorgun düştüm
esennruzgar' Alıntı: günaydın fıstıklar nasılsınızz Genişletmek için tıkla ... iyim esencim ne olsun biraz uykusuzluk uyku yetersizliği var fazlasıyla 🙂 yer gökü izlerken geç yattım 🙁 yemek yaptım ve yorgun düştüm
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.137 sırtım kulunç gibi kolumu kaldırıyrum kurt kurttt ses geliyor
esennruzgar Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.138 sahile uzan' Alıntı: iyim esencim ne olsun biraz uykusuzluk uyku yetersizliği var fazlasıyla 🙂 yer gökü izlerken geç yattım 🙁 yemek yaptım ve yorgun düştüm Genişletmek için tıkla ... cnm havalardan herhalde bende de uykusuzluk var. geceler hemen bitiyor sanki. kızlar ben bugün yoğun olcuam gelemezsem merak etmeyin şimdide biraz derslerime bakayımkimseler yokken. fırsatbulunca gelicem görüşürzz
sahile uzan' Alıntı: iyim esencim ne olsun biraz uykusuzluk uyku yetersizliği var fazlasıyla 🙂 yer gökü izlerken geç yattım 🙁 yemek yaptım ve yorgun düştüm Genişletmek için tıkla ... cnm havalardan herhalde bende de uykusuzluk var. geceler hemen bitiyor sanki. kızlar ben bugün yoğun olcuam gelemezsem merak etmeyin şimdide biraz derslerime bakayımkimseler yokken. fırsatbulunca gelicem görüşürzz
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.139 günaydın kızlarr bende dün akşam ütü yaptım aslında 3 gömlek ütüleyip bırakacaktım ama 1 tane daha bir tane daha derken baktım hepsi bitti alışıyorum ben bu ütü olayına galiba🙂
günaydın kızlarr bende dün akşam ütü yaptım aslında 3 gömlek ütüleyip bırakacaktım ama 1 tane daha bir tane daha derken baktım hepsi bitti alışıyorum ben bu ütü olayına galiba🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.140 ütüyü ssevmiyorum ama başladımmı bitiriyorum pazar gündüz yapıyorum yoksa akşama çok zor geliyor