Kafa Hamiş Melek 15 Mayıs 2012 #28.141 günaydın kızlarrrr 🙂 düne göre bugün daha iyiyim ben sinirlerim yatışmış vaziyette 🙂 aferin kızlar ütüyü severseniz sabırlı olmayı öğreniyoruz demektir 🙂 ben zaten seviyorum
günaydın kızlarrrr 🙂 düne göre bugün daha iyiyim ben sinirlerim yatışmış vaziyette 🙂 aferin kızlar ütüyü severseniz sabırlı olmayı öğreniyoruz demektir 🙂 ben zaten seviyorum
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.142 Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrrr 🙂 düne göre bugün daha iyiyim ben sinirlerim yatışmış vaziyette 🙂 aferin kızlar ütüyü severseniz sabırlı olmayı öğreniyoruz demektir 🙂 ben zaten seviyorum Genişletmek için tıkla ... sakinleşmiş olmana sevindim canım inan canını sıktığına değemz. Ütüyü sevdiğimi söylemedim sadece sanırım biraz alıştım dedim 🙂 Sevme olayının olacağını hiç zannetmiyorum biz ayrı dünyaların varlıklarıyız 😀
Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrrr 🙂 düne göre bugün daha iyiyim ben sinirlerim yatışmış vaziyette 🙂 aferin kızlar ütüyü severseniz sabırlı olmayı öğreniyoruz demektir 🙂 ben zaten seviyorum Genişletmek için tıkla ... sakinleşmiş olmana sevindim canım inan canını sıktığına değemz. Ütüyü sevdiğimi söylemedim sadece sanırım biraz alıştım dedim 🙂 Sevme olayının olacağını hiç zannetmiyorum biz ayrı dünyaların varlıklarıyız 😀
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.143 sahile uzan' Alıntı: ütüyü ssevmiyorum ama başladımmı bitiriyorum pazar gündüz yapıyorum yoksa akşama çok zor geliyor Genişletmek için tıkla ... ben pazar günü anca temizliğimi yapabiliyorum canım ütü mecbur hafta içine kalıyor
sahile uzan' Alıntı: ütüyü ssevmiyorum ama başladımmı bitiriyorum pazar gündüz yapıyorum yoksa akşama çok zor geliyor Genişletmek için tıkla ... ben pazar günü anca temizliğimi yapabiliyorum canım ütü mecbur hafta içine kalıyor
aşkkelebeği Hamiş Melek 15 Mayıs 2012 #28.144 Gunaydın meleklerde kımsecıkler yokk nedenkııı tes kız ıkımz mı varız :d
aşkkelebeği Hamiş Melek 15 Mayıs 2012 #28.147 Kafa' Alıntı: günaydın kelebek 🙂 Genişletmek için tıkla ... gunaydın kafa hayrdır neye sınırlıydın bıtanm sahile uzan' Alıntı: kelebek sen yazıfladın mı ya fotolarda tığ gibisin Genişletmek için tıkla ... ayy sahil sinirimden kurudum yemınle
Kafa' Alıntı: günaydın kelebek 🙂 Genişletmek için tıkla ... gunaydın kafa hayrdır neye sınırlıydın bıtanm sahile uzan' Alıntı: kelebek sen yazıfladın mı ya fotolarda tığ gibisin Genişletmek için tıkla ... ayy sahil sinirimden kurudum yemınle
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.148 niye ki kız 🙂 neye sinirleniyorsun takmayacak şeylere sinirlerini yorma
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.149 hepimiz burdayız kelebekcim sen yeterki dooo de melodiye başlarız hepimiz hoşgeldin
aşkkelebeği Hamiş Melek 15 Mayıs 2012 #28.150 sahile uzan' Alıntı: niye ki kız 🙂 neye sinirleniyorsun takmayacak şeylere sinirlerini yorma Genişletmek için tıkla ... ete poka sinirleniom işte yoksa bunlar hamilelik belirtisimi nan tesaduf' Alıntı: hepimiz burdayız kelebekcim sen yeterki dooo de melodiye başlarız hepimiz hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... amaninn tam benm tarzım ehh azıcık sanatçı ruhu var bndeiyiki varsınız zaten be
sahile uzan' Alıntı: niye ki kız 🙂 neye sinirleniyorsun takmayacak şeylere sinirlerini yorma Genişletmek için tıkla ... ete poka sinirleniom işte yoksa bunlar hamilelik belirtisimi nan tesaduf' Alıntı: hepimiz burdayız kelebekcim sen yeterki dooo de melodiye başlarız hepimiz hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... amaninn tam benm tarzım ehh azıcık sanatçı ruhu var bndeiyiki varsınız zaten be