aşkkelebeği Hamiş Melek 15 Mayıs 2012 #28.283 kafa be nıe senn face yok msn yok burda cetlesmeyı bılıon hemen gıt kendıne sana ulasabılecegımz bı adres al vla kızdırma bnı gelmm yanına
kafa be nıe senn face yok msn yok burda cetlesmeyı bılıon hemen gıt kendıne sana ulasabılecegımz bı adres al vla kızdırma bnı gelmm yanına
twettysale Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.284 Ben msn açamam ki kuzum bizim şirket politamız geregi yasakmış Kafa ve bana özel msj atın yada faceden msj atın bana
Ben msn açamam ki kuzum bizim şirket politamız geregi yasakmış Kafa ve bana özel msj atın yada faceden msj atın bana
twettysale Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.285 Ya da ararım ben seni Kafa ve Sahilin numarası yok bende 🙁
Kafa Hamiş Melek 15 Mayıs 2012 #28.287 aşkkelebeği' Alıntı: kafa be nıe senn face yok msn yok burda cetlesmeyı bılıon hemen gıt kendıne sana ulasabılecegımz bı adres al vla kızdırma bnı gelmm yanına Genişletmek için tıkla ... kız iş yerinde kurumsal oldugu için açamıyorum şekerim
aşkkelebeği' Alıntı: kafa be nıe senn face yok msn yok burda cetlesmeyı bılıon hemen gıt kendıne sana ulasabılecegımz bı adres al vla kızdırma bnı gelmm yanına Genişletmek için tıkla ... kız iş yerinde kurumsal oldugu için açamıyorum şekerim
Kafa Hamiş Melek 15 Mayıs 2012 #28.288 ben emelime ulaştım twety darısı başına neyseki kimse bitlenmeyecek aşkkelebeği sayesinde ama hala nedenini merak ediyorum
ben emelime ulaştım twety darısı başına neyseki kimse bitlenmeyecek aşkkelebeği sayesinde ama hala nedenini merak ediyorum