sahile uzan Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.322 iyilik tes senden naber valla akşam okey oynadık yemekten sonra 9 doğru başladık 11 geçe bitti zorlu bir mücadele sonucu kaybettik sonra yattık kalktık yine geldik
iyilik tes senden naber valla akşam okey oynadık yemekten sonra 9 doğru başladık 11 geçe bitti zorlu bir mücadele sonucu kaybettik sonra yattık kalktık yine geldik
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.323 https://www.meleklermekani.com/ev-d...z-icin-dekoratif-mama-setleri.html#post833043 nasıl olmuş kızlar
https://www.meleklermekani.com/ev-d...z-icin-dekoratif-mama-setleri.html#post833043 nasıl olmuş kızlar
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.324 sahile uzan' Alıntı: iyilik tes senden naber valla akşam okey oynadık yemekten sonra 9 doğru başladık 11 geçe bitti zorlu bir mücadele sonucu kaybettik sonra yattık kalktık yine geldik Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende canım br yandan yazı yazıyorum bit yandan size bakıyorum diğer yandan da taze fasülye temizliyorum ne kadar marifetli bir hatunum ben yahu🙂 okey oynamayalı o kadar zaamn oldu ki size gelelim de oynayalım yasa diz takımları alın gelin🙂
sahile uzan' Alıntı: iyilik tes senden naber valla akşam okey oynadık yemekten sonra 9 doğru başladık 11 geçe bitti zorlu bir mücadele sonucu kaybettik sonra yattık kalktık yine geldik Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende canım br yandan yazı yazıyorum bit yandan size bakıyorum diğer yandan da taze fasülye temizliyorum ne kadar marifetli bir hatunum ben yahu🙂 okey oynamayalı o kadar zaamn oldu ki size gelelim de oynayalım yasa diz takımları alın gelin🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.325 olabilir hele bir yemek yiyekte sonra takozları alıp gelriiz 🙂 yada siz
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.326 sahile uzan' Alıntı: olabilir hele bir yemek yiyekte sonra takozları alıp gelriiz 🙂 yada siz Genişletmek için tıkla ... evet bekliyorum seni benim davetim hala güncel şekerim🙂
sahile uzan' Alıntı: olabilir hele bir yemek yiyekte sonra takozları alıp gelriiz 🙂 yada siz Genişletmek için tıkla ... evet bekliyorum seni benim davetim hala güncel şekerim🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.327 kızlarr kimseleryokken ders çalışayım dedim tekrarlarıma başladımartık nettebuldum birdosya ama burda açmıyor evden denicem birde siz ne yapıorsunuz
kızlarr kimseleryokken ders çalışayım dedim tekrarlarıma başladımartık nettebuldum birdosya ama burda açmıyor evden denicem birde siz ne yapıorsunuz
Kafa Hamiş Melek 16 Mayıs 2012 #28.330 esencim sendemi açıköğretim canım bende valla..çok az kaldı sınavlara bakalım ya ama ben daha hiç bakmadım
esencim sendemi açıköğretim canım bende valla..çok az kaldı sınavlara bakalım ya ama ben daha hiç bakmadım