Kafa Hamiş Melek 21 Mayıs 2012 #28.531 selam kızlarrrr 🙂 bugün öğleden önce izinliydim anca geldim 🙂 niki gelmiş hoş gelmiş 🙂 nikicim görümceni hiç takma kuzu hepsi aynı bunların ben taktım da ne oldu sen takma bari 🙂
selam kızlarrrr 🙂 bugün öğleden önce izinliydim anca geldim 🙂 niki gelmiş hoş gelmiş 🙂 nikicim görümceni hiç takma kuzu hepsi aynı bunların ben taktım da ne oldu sen takma bari 🙂
Kafa Hamiş Melek 21 Mayıs 2012 #28.535 tesaduf' Alıntı: esencim hayırdır canım? hoşgeldin kafa nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sen nasılsın 🙂
tesaduf' Alıntı: esencim hayırdır canım? hoşgeldin kafa nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sen nasılsın 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2012 #28.536 Kafa' Alıntı: iyiyim canım sen nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım nasıl olayım aynı tas aynı hamam🙂
Kafa' Alıntı: iyiyim canım sen nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım nasıl olayım aynı tas aynı hamam🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2012 #28.537 http://g1205.hizliresim.com/x/p/6cl8d.jpg kızlar eşim göndermiş :=)) canım eşime diye başlayann