tesadüf Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2012 #28.641 Kafa' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım yuvarlanıp gidiyorum🙂
Kafa' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım yuvarlanıp gidiyorum🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2012 #28.643 esennruzgar' Alıntı: aklıma gelen birşeylerolursa söylcem tesciğim Genişletmek için tıkla ... tamma canım bende kurcalıyotum bir taraftan bulursam söylerim
esennruzgar' Alıntı: aklıma gelen birşeylerolursa söylcem tesciğim Genişletmek için tıkla ... tamma canım bende kurcalıyotum bir taraftan bulursam söylerim
nickimi kim yedi Hamiş Melek 22 Mayıs 2012 #28.648 1 hafta durmadan yedik yöresel yemekler yaptı kızçe tıktı tıkıştırdı geldiğimden beri yemeden kesildim 🙂 görümcekte kilo almışsın dedi kendi saçlarına baksa sarıya boyatmışş ıyyyy ebem gibi olmuş
1 hafta durmadan yedik yöresel yemekler yaptı kızçe tıktı tıkıştırdı geldiğimden beri yemeden kesildim 🙂 görümcekte kilo almışsın dedi kendi saçlarına baksa sarıya boyatmışş ıyyyy ebem gibi olmuş
Kafa Hamiş Melek 22 Mayıs 2012 #28.649 o gelemez işi v var ben geleyim sesine nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannnnnnnnn sesime gelllllllllll huuuuu Genişletmek için tıkla ...
o gelemez işi v var ben geleyim sesine nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannnnnnnnn sesime gelllllllllll huuuuu Genişletmek için tıkla ...
sahile uzan Daimi Üye Üye 22 Mayıs 2012 #28.650 işler yoğun niko 🙂 geldim orda bir köy var uzaktaaaaa o köy senni köyün bu ses benim sesim