bizim üst kat boşya valla annem diyor foto varmış pc da onu göstercekmiş deyip vum çıkıyorlarmış 🙂 artık bilemem yani erkek durmaz ama kız da kendini bilcek kollucak otur birde annemden çekin mesela büyük evdeyken ne işin var demi tek değilsiniz onun yanından kalkın çıkın kim olsa aklına farklı şeylerde gelri bilemeyiz ama
bizim üst kat boşya valla annem diyor foto varmış pc da onu göstercekmiş deyip vum çıkıyorlarmış 🙂 artık bilemem yani erkek durmaz ama kız da kendini bilcek kollucak otur birde annemden çekin mesela büyük evdeyken ne işin var demi tek değilsiniz onun yanından kalkın çıkın kim olsa aklına farklı şeylerde gelri bilemeyiz ama
bol neşeli bereketli sabahlar hepimize bir kaç gündür gelemedim arkd.izinli olunca bütün işler bana kaldı bu hafta tek başıma dosya işliyorum üstelik sanırım özel dönemin geliyor iki gündür karın ağrısından gece uyuyamıyorum hala çok ağrıyor üşüttüm sanırım sizleri çok özledim buarada sahilin yıldönümü cok güsel geçmiş cok sevindim detaylarını geçmişe dönüp okucam kızlar buarada sizleri rüyamda gördüm buluşma günün yapıyormuşuz tvetyy nın sacları degsmıs ve kilo almış sözde ama sonra bir hayli karıştı rüyam detaylı anlatırım öpüorum şimdilik hepiinizi saglıcakla kalın meleklerim😀