sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.791 tes valla sinirle alakalı olabilir sinirden ya dişime vuruyor ya dişim sinirlere dün balkon yıkadım koca kovayı kaldırdım belim kopuyor sanki
tes valla sinirle alakalı olabilir sinirden ya dişime vuruyor ya dişim sinirlere dün balkon yıkadım koca kovayı kaldırdım belim kopuyor sanki
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.792 Akşama ne yesek valla şimdi oruçluyum 🙂 kime gelsem nikoo tesoooo kafoliiiii huhu kim var
twettysale Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.795 Bana da gelebilirsin sahilcan beklerim ben bu sene sizin o taraflara gelicem zaten tesin dükkanında buluşalım ben oraya yakınım çünkü 🙂
Bana da gelebilirsin sahilcan beklerim ben bu sene sizin o taraflara gelicem zaten tesin dükkanında buluşalım ben oraya yakınım çünkü 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.796 Olur inşallah bakalım cuma eşimin plan programını öğreneyimde iş çıkışı için tese haber vercem öğlen yemeği yiyeceğizzz
Olur inşallah bakalım cuma eşimin plan programını öğreneyimde iş çıkışı için tese haber vercem öğlen yemeği yiyeceğizzz
nickimi kim yedi Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #28.797 sahile uzan' Alıntı: Olur inşallah bakalım cuma eşimin plan programını öğreneyimde iş çıkışı için tese haber vercem öğlen yemeği yiyeceğizzz Genişletmek için tıkla ... bi yiyemediniz gitti kuzu ya
sahile uzan' Alıntı: Olur inşallah bakalım cuma eşimin plan programını öğreneyimde iş çıkışı için tese haber vercem öğlen yemeği yiyeceğizzz Genişletmek için tıkla ... bi yiyemediniz gitti kuzu ya
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.798 Evet niko ama cumartesi işte iş çıkışı eve gidip yemek şu bu oluyor eşimde çalışmıyor ya çalştığı zaman ancak bakalım 🙂
Evet niko ama cumartesi işte iş çıkışı eve gidip yemek şu bu oluyor eşimde çalışmıyor ya çalştığı zaman ancak bakalım 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.799 sahile uzan' Alıntı: Akşama ne yesek valla şimdi oruçluyum 🙂 kime gelsem nikoo tesoooo kafoliiiii huhu kim var Genişletmek için tıkla ... burdayım canım telefonu aldım elime kandil kutlaması yaptım o yüzden anca bittigeldim. Çorba yap canım tramazanda en çok sevdiğim şey çorba. eşim spora gidecek bende salata yapacağım
sahile uzan' Alıntı: Akşama ne yesek valla şimdi oruçluyum 🙂 kime gelsem nikoo tesoooo kafoliiiii huhu kim var Genişletmek için tıkla ... burdayım canım telefonu aldım elime kandil kutlaması yaptım o yüzden anca bittigeldim. Çorba yap canım tramazanda en çok sevdiğim şey çorba. eşim spora gidecek bende salata yapacağım
tesadüf Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.800 sahile uzan' Alıntı: Olur inşallah bakalım cuma eşimin plan programını öğreneyimde iş çıkışı için tese haber vercem öğlen yemeği yiyeceğizzz Genişletmek için tıkla ... bu haftasonu kuzenimin düğünü var ya canım ben yokum memlekete gidiyorum
sahile uzan' Alıntı: Olur inşallah bakalım cuma eşimin plan programını öğreneyimde iş çıkışı için tese haber vercem öğlen yemeği yiyeceğizzz Genişletmek için tıkla ... bu haftasonu kuzenimin düğünü var ya canım ben yokum memlekete gidiyorum