Sahillll kötü mü durmuş kuzu 🙂ben değişik giyinmeyi çok seviyorum ya ne bileyim bir sürü değişik değişik çoraplar aldım pentinin çok güzel çorap koleksiyonu var klasikde giyiniyorum ama klasikde sadece bol kumaş pantolon giymeyi seviyorum
canım ben platesi karın ve basen için yapıyordum akşamaları şimdi ise akşamalrı yemek sonra birer iş buluyorum zamanım oldukça çekmece yerleştir yok balkon yıka eğil kalk daha iyi
platesi alırken üzerinde hareketler var
ben ayaklarımı üzerine dikip mekik tarzıda öyle üstüne çıkmıyorum arada bazen kolidorun bir başından bir başına hup diye yüzüer gib giiyorum
Sahillll kötü mü durmuş kuzu 🙂ben değişik giyinmeyi çok seviyorum ya ne bileyim bir sürü değişik değişik çoraplar aldım pentinin çok güzel çorap koleksiyonu var klasikde giyiniyorum ama klasikde sadece bol kumaş pantolon giymeyi seviyorum
Sen yaparsın kitap yayınlamış hatunsun sen 🙂kelebek hani fıkra topicinde bir arkadasın vardı o ne yapıo varmı bebek filan?
Sahil nasıı yapıosun o pilatesi ben üzerinde bile duramıorum
hamile canım 1.5 aylık hamile iyi bir sorun yok şükür habere sevndık hepimiz sonra bnden sonra evlenn bir arkd.vardı oda hamile en erken bn evlendım bnde tık yok😀