Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ya erkek süpriz yapar kadın evde süprizlere boğar

kadın başınada herşey olmaz ki bu bence erkeğin yapcağı şeymiş benim eşim gibi gidipte öyle şeyler zordu bence

Sahillll kötü mü durmuş kuzu 🙂ben değişik giyinmeyi çok seviyorum ya ne bileyim bir sürü değişik değişik çoraplar aldım pentinin çok güzel çorap koleksiyonu var klasikde giyiniyorum ama klasikde sadece bol kumaş pantolon giymeyi seviyorum

canım ben platesi karın ve basen için yapıyordum akşamaları şimdi ise akşamalrı yemek sonra birer iş buluyorum zamanım oldukça çekmece yerleştir yok balkon yıka eğil kalk daha iyi

platesi alırken üzerinde hareketler var
ben ayaklarımı üzerine dikip mekik tarzıda öyle üstüne çıkmıyorum arada bazen kolidorun bir başından bir başına hup diye yüzüer gib giiyorum

ya güzel mesela fiziğinede uygun ama ben giyemem ne bileyim
eşimde giydirmez öyle şeyler tarz herkesin farklı

bu arada 18 haziranda tatildeyiz o hafta ben bikini mikini giyemem de öyle şortlu mortlu usturuplu şeyler bulmam lazım

Sen yaparsın kitap yayınlamış hatunsun sen 🙂kelebek hani fıkra topicinde bir arkadasın vardı o ne yapıo varmı bebek filan?
Sahil nasıı yapıosun o pilatesi ben üzerinde bile duramıorum

hamile canım 1.5 aylık hamile iyi bir sorun yok şükür habere sevndık hepimiz sonra bnden sonra evlenn bir arkd.vardı oda hamile en erken bn evlendım bnde tık yok😀