aslında bu kısmı mechul tahmın edıyor ama soylemedım sebebıde şu ki en yakın arkd.paylaşıyor yazdıklarımızı ee bazen bnm özelim oluyor iş yerndekilern bılmesını ıstemıom bu yusden söylemedım am tahmın edıyor eskı topiktede konuşulmuş olabılır
valla kuzu bizde ekşin çok eşim ağır abi takılır ama ben kendime uydururum hele evde yapmadığımız yok sırtına almlar kucağ aalmalar saklambaç oynamalar ama bulduğu yerde ebeliyor ya
valla kuzu bizde ekşin çok eşim ağır abi takılır ama ben kendime uydururum hele evde yapmadığımız yok sırtına almlar kucağ aalmalar saklambaç oynamalar ama bulduğu yerde ebeliyor ya
Slm kızlaar herkese hayırlı cumalar.
Rabbim dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin.
Çok yorgunum, dün saat 11 gibi evden çıktık gece yarısı eve geldik.
Sürekli semt semt dolaştık daha kendime gelemedim.
Ama bu bahaneyle Eminönü'nü dolaşmış olduk, çok iyi oldu.
2 liraya şal aldım 🙂
Her yerde 20 liraya satılan şallardanda 4 liraya aldım, adam fiyarını söyleyince şok oldum.
Toptancı yerlerinde çok uygun oluyor.
Sizler nasılsınız geçmişe bakamıyorum annem heran gelebilir, daha yatağımı toplamadım 🙂
kafa o zaman altı şortlu gibi oluyor ya tayt gibi ne ise ondan üstünede bikini ama şimdi sanmıyorum o zaman ses etmedi uyuz olmadı da değil kesin ama atmosfere uydum ben ilk gitmenin ve balayında olmanın etkisiyle hemen üzerime bişeyler getiriyo kumda felan güneşlenirken ya sevmiyor tatil köyü zaten geçen gittiğmiz gibi otel değil ama güzel havuza girmem muhtemelen birde geçenki gibi sistik olmazsam