sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2012 #28.951 nikoooo akşam ne yemek var bakım ay bendede mantarlar mafolmadan yemek yapayım güzelce pazar günü bütün dolabımıdaki eşyaları katladım yerleşştirdim yaklarımın üstünde çekmeceler desen öyle ya o kadar dikkat ediyorum dağılmasın diye yine ille dağınıklık oluyor
nikoooo akşam ne yemek var bakım ay bendede mantarlar mafolmadan yemek yapayım güzelce pazar günü bütün dolabımıdaki eşyaları katladım yerleşştirdim yaklarımın üstünde çekmeceler desen öyle ya o kadar dikkat ediyorum dağılmasın diye yine ille dağınıklık oluyor
sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2012 #28.952 eurovisionda yu-na-nis-tanı beğendim kız çok tatlı sek-siii ilk 5 lerde olur dedim ama hiç olmadı güzeldi aslında harekeltli şarkıydı
eurovisionda yu-na-nis-tanı beğendim kız çok tatlı sek-siii ilk 5 lerde olur dedim ama hiç olmadı güzeldi aslında harekeltli şarkıydı
twettysale Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2012 #28.953 Bende dolaplarda dagınıklıgı hiç sevmiyorum bende cumartesi topladım tes nerde bugün acaba?
sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2012 #28.957 pinenin slm var kızlar geçmiş kandil kutluyor gerçi ben geç gördüm
twettysale Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2012 #28.958 Tmm canımcımm kimse yok burda bugün ne yaptınız ay sonu işlemleriniz bittimi?
nickimi kim yedi Hamiş Melek 28 Mayıs 2012 #28.959 pinenin siniri geçince gelecekti buraya oda gelmedi