nickimi kim yedi Hamiş Melek 30 Mayıs 2012 #29.061 Evleni-ceğim kişinin evi, ara-bası, yazlığı, kışlığı, çok parası olmalı diyen kızlar Kafanızı önü-nüze eğip bi bakın bakiyim sizinki al-tın kaplamamı bir erkek yazmış
Evleni-ceğim kişinin evi, ara-bası, yazlığı, kışlığı, çok parası olmalı diyen kızlar Kafanızı önü-nüze eğip bi bakın bakiyim sizinki al-tın kaplamamı bir erkek yazmış
tesadüf Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2012 #29.062 nickimi kim yedi' Alıntı: Evleni-ceğim kişinin evi, ara-bası, yazlığı, kışlığı, çok parası olmalı diyen kızlar Kafanızı önü-nüze eğip bi bakın bakiyim sizinki al-tın kaplamamı bir erkek yazmış Genişletmek için tıkla ... haklı
nickimi kim yedi' Alıntı: Evleni-ceğim kişinin evi, ara-bası, yazlığı, kışlığı, çok parası olmalı diyen kızlar Kafanızı önü-nüze eğip bi bakın bakiyim sizinki al-tın kaplamamı bir erkek yazmış Genişletmek için tıkla ... haklı
nickimi kim yedi Hamiş Melek 30 Mayıs 2012 #29.063 tesaduf' Alıntı: haklı Genişletmek için tıkla ... altın olmasa bile gümüş olduğu kesin
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Mayıs 2012 #29.064 hahhaa niko nerden buldun onu öyle 🙂 - - - Updated - - - hafta sonu planlar nedir varmı bir şeyler ne menü var akşama ben ablama gidicem çıkışta
hahhaa niko nerden buldun onu öyle 🙂 - - - Updated - - - hafta sonu planlar nedir varmı bir şeyler ne menü var akşama ben ablama gidicem çıkışta
tesadüf Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2012 #29.065 sahile uzan' Alıntı: hahhaa niko nerden buldun onu öyle 🙂 - - - Updated - - - hafta sonu planlar nedir varmı bir şeyler ne menü var akşama ben ablama gidicem çıkışta Genişletmek için tıkla ... haftasonu için daha plan yapmadık canım. Eşim akşama spora gidecek o yüzden menüde zeytinyağlı fasülye ve salata var
sahile uzan' Alıntı: hahhaa niko nerden buldun onu öyle 🙂 - - - Updated - - - hafta sonu planlar nedir varmı bir şeyler ne menü var akşama ben ablama gidicem çıkışta Genişletmek için tıkla ... haftasonu için daha plan yapmadık canım. Eşim akşama spora gidecek o yüzden menüde zeytinyağlı fasülye ve salata var
nickimi kim yedi Hamiş Melek 31 Mayıs 2012 #29.069 günaydın bebişlerr işe geç kaldım 🙁 servisi kaçırdım yuhh ya sonraki servisle geldim artık
sahile uzan Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2012 #29.070 niko bende hayrwet bugün erken gelmişim çiçeklerimi temizledim atılacakalrı attım artık yenisine sağlık - - - Updated - - - naber kızlar nasılsınız görüşmeyeli
niko bende hayrwet bugün erken gelmişim çiçeklerimi temizledim atılacakalrı attım artık yenisine sağlık - - - Updated - - - naber kızlar nasılsınız görüşmeyeli