tesadüf Yeni Üye Üye 1 Haziran 2012 #29.161 sahile uzan' Alıntı: iş değiştirmekten kasıt o işi bırakmak mı yoksa farklı bir dala geçmek mi Genişletmek için tıkla ... o işi bırakıp başka bir iş canım net birşey söylemedi de ağzımı aradı sadece
sahile uzan' Alıntı: iş değiştirmekten kasıt o işi bırakmak mı yoksa farklı bir dala geçmek mi Genişletmek için tıkla ... o işi bırakıp başka bir iş canım net birşey söylemedi de ağzımı aradı sadece
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Haziran 2012 #29.162 Sen ne düşünüyorsun kurumsal bir yerde çalışmak güzel aslında
Kafa Hamiş Melek 1 Haziran 2012 #29.163 evet tes iyi düşünmesi lazım..sonuçta önemli bi yerde çalışıyo nereye geçiş yapacagını iyi ayarlayıp planlaması lazım
evet tes iyi düşünmesi lazım..sonuçta önemli bi yerde çalışıyo nereye geçiş yapacagını iyi ayarlayıp planlaması lazım
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Haziran 2012 #29.164 Zaten şu dönem sakin dönem geçen ene bu zamanlar yoğun oluyoru işerimiz çok sakin yani hiç bir gün bir güne tutmuyor
Zaten şu dönem sakin dönem geçen ene bu zamanlar yoğun oluyoru işerimiz çok sakin yani hiç bir gün bir güne tutmuyor
tesadüf Yeni Üye Üye 1 Haziran 2012 #29.168 sahile uzan' Alıntı: Sen ne düşünüyorsun kurumsal bir yerde çalışmak güzel aslında Genişletmek için tıkla ... Kafa' Alıntı: evet tes iyi düşünmesi lazım..sonuçta önemli bi yerde çalışıyo nereye geçiş yapacagını iyi ayarlayıp planlaması lazım Genişletmek için tıkla ... burdayız hepimiz esen hoşgeldin. Bilmiyorum ki kızlar ya neye esti nerden çıktı onuda bilmiyorum belkide bana öyle gelmiştir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben sadece istersen iş görüşmeelrine git dedim
sahile uzan' Alıntı: Sen ne düşünüyorsun kurumsal bir yerde çalışmak güzel aslında Genişletmek için tıkla ... Kafa' Alıntı: evet tes iyi düşünmesi lazım..sonuçta önemli bi yerde çalışıyo nereye geçiş yapacagını iyi ayarlayıp planlaması lazım Genişletmek için tıkla ... burdayız hepimiz esen hoşgeldin. Bilmiyorum ki kızlar ya neye esti nerden çıktı onuda bilmiyorum belkide bana öyle gelmiştir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben sadece istersen iş görüşmeelrine git dedim
esennruzgar Yeni Üye Üye 1 Haziran 2012 #29.169 hoşbulduk bebişler. tes hayrdır eşin iş mi değiştiriyor
tesadüf Yeni Üye Üye 1 Haziran 2012 #29.170 esennruzgar' Alıntı: hoşbulduk bebişler. tes hayrdır eşin iş mi değiştiriyor Genişletmek için tıkla ... akşam öyle bir ağzımı yokladı gibi geldi canım canı birşeye sıkıldı galiba
esennruzgar' Alıntı: hoşbulduk bebişler. tes hayrdır eşin iş mi değiştiriyor Genişletmek için tıkla ... akşam öyle bir ağzımı yokladı gibi geldi canım canı birşeye sıkıldı galiba