Yolunda huzurcum aynı iş ev iş çok yoğun olmasada belli olmuyor sektör sağı salu belli olmuyor evdede bir koşturmaca oluyor rutin monoton olmakla birlikte yoğun geçiyor zaman hep bir hareketlilik hali
bugünde çalışmak sinir bozucu
iyi canım çok şükür yolunda olsun da.
evet canım bugün çalışmak zordur Allah yardımcın olsun. bende 2 yıl falan çalışmıştım cumartesileri 7 ye kadar oradan biliyorum.
benimde evi temizlemem lazım, kahvaltı edicem. annemi hasta ziyaretine götürmem lazım. yakın arkadaşım ameliyat oldu ona ziyarete gitmem lazım. heppsi yetişir mi bilmiyorum. kassam yetişir de tembellik de yapasım var..
napcam bilemedim.
hoşbuldummm canım bende sizi özledim.. gelemiyorum anlattım sahile az önce.
bende seni görmeyince burada acaba kafa izni mi yapıyo bugün annesine mi bıraktı dedim büroyu.
nasılsın canım
hoşbuldummm canım bende sizi özledim.. gelemiyorum anlattım sahile az önce.
bende seni görmeyince burada acaba kafa izni mi yapıyo bugün annesine mi bıraktı dedim büroyu.
nasılsın canım
yok canım ya aslında yapsam fena olmaz da annemede acıyorum yazık onun başına kalıyor hep🙂 Çok iyiyim ben canım herşey yolunda. Okudum sahile yazdıklarını. Vakit buldukça uğrayacağını biliyoruz zaten huzurcum
Erken kalkan yol alıyor huzur ama işte bazen zamana yetişemiyoruz malesef bende şimdi çarşıya çkmam lazım ev temiz ama takıntı oldu ille yapacak birşeyler buluyorum 🙂
bu hafta sonu misafirler bol miktarda olacak ille bizede gelen giden olur bakalım nasıl oalcak 🙂
Erken kalkan yol alıyor huzur ama işte bazen zamana yetişemiyoruz malesef bende şimdi çarşıya çkmam lazım ev temiz ama takıntı oldu ille yapacak birşeyler buluyorum 🙂
bu hafta sonu misafirler bol miktarda olacak ille bizede gelen giden olur bakalım nasıl oalcak 🙂
Gelişme öyle yeni haber yok huzurcum ya bnikonun kardeşinin önümüzdeki ay düğünü oalcak
kardeşininde nişanı kafanın dersleri var ikra nişan yapcaklar ist kelebek yoğun şıpı ile telde görüştük bu iş yeri çok yoğun diyor 1 dk boş vakitm yok diyor yani genel anlamda öyle aaaa diyecek henüz bir gelişme yok
inşallah güzel haberler vericek günler gelir 🙂