tesadüf Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.351 nickimi kim yedi' Alıntı: yarıyor yarıyorr hamişsen kesin çıkıyor 8 saat bekleyecek ama kuzu 🙂 kapatacaksın ağzını karanlık biryere koyacaksın Genişletmek için tıkla ... heh şöyle ayrıntılarıda ver boşuna boşuna beklemeyelim🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: yarıyor yarıyorr hamişsen kesin çıkıyor 8 saat bekleyecek ama kuzu 🙂 kapatacaksın ağzını karanlık biryere koyacaksın Genişletmek için tıkla ... heh şöyle ayrıntılarıda ver boşuna boşuna beklemeyelim🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.353 armaganım' Alıntı: selam kızlar nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... canım sen mi geldin hoşgeldin nasılsın?
armaganım' Alıntı: selam kızlar nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... canım sen mi geldin hoşgeldin nasılsın?
armaganım Hamiş Melek 4 Haziran 2012 #29.355 iyiyim kızlar sağolun sizlerde ne var ne yok gelemedim uzun süredir özledim burayı 2 haftam kaldı cok heyecanlıyım kızıma kavusucam
iyiyim kızlar sağolun sizlerde ne var ne yok gelemedim uzun süredir özledim burayı 2 haftam kaldı cok heyecanlıyım kızıma kavusucam
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.356 armaganım' Alıntı: iyiyim kızlar sağolun sizlerde ne var ne yok gelemedim uzun süredir özledim burayı 2 haftam kaldı cok heyecanlıyım kızıma kavusucam Genişletmek için tıkla ... iyilik sağlık armağan ne oslun hep aynı bildiğin gibi bizler iş ev yoğun koşturmaca bir tempo evet heyecanlanmamak elde değil biz bile uzaktan heyecanlanıyoruz
armaganım' Alıntı: iyiyim kızlar sağolun sizlerde ne var ne yok gelemedim uzun süredir özledim burayı 2 haftam kaldı cok heyecanlıyım kızıma kavusucam Genişletmek için tıkla ... iyilik sağlık armağan ne oslun hep aynı bildiğin gibi bizler iş ev yoğun koşturmaca bir tempo evet heyecanlanmamak elde değil biz bile uzaktan heyecanlanıyoruz
esennruzgar Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.357 armağan hoşgeldin ayy 2 hafta diyicne bende heycanlandım hee😀 ne gzl bir duygu