nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.401 Kafa' Alıntı: evet olumsuz düşünmüyorum artıkın canım 🙂 sabah 8de yaptım akşam 4te doluyo işte sekiz saat..ama ben normal mavi toplu gri iğne attım bi yanlış yapmadım dimi nikiiiii cevap ver kuzu ? Genişletmek için tıkla ... kız plastiği olmayacaktı sadece metall git işeee tekrar yap tam olmaz öyle erir onun kafası sonuç vermez
Kafa' Alıntı: evet olumsuz düşünmüyorum artıkın canım 🙂 sabah 8de yaptım akşam 4te doluyo işte sekiz saat..ama ben normal mavi toplu gri iğne attım bi yanlış yapmadım dimi nikiiiii cevap ver kuzu ? Genişletmek için tıkla ... kız plastiği olmayacaktı sadece metall git işeee tekrar yap tam olmaz öyle erir onun kafası sonuç vermez
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.402 ya ama iğne yokki benim evde 🙁 bitek o vardı onuda annem geçen geldiğinde unutmuş hey Allahım ya çok üzüldüm şuan 🙁
ya ama iğne yokki benim evde 🙁 bitek o vardı onuda annem geçen geldiğinde unutmuş hey Allahım ya çok üzüldüm şuan 🙁
nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.403 kızlar şu buzluk için birşey diyin ya normal dolap gibi çalışıyor birşey yapmak lazım mı sebze için filan
kızlar şu buzluk için birşey diyin ya normal dolap gibi çalışıyor birşey yapmak lazım mı sebze için filan
sahile uzan Daimi Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.404 niko servisini ara deki tam olarak anlayamadım dondurucu için nasıl ayarlıyoruz sor derki şuraya çevir şuna bas gibi
niko servisini ara deki tam olarak anlayamadım dondurucu için nasıl ayarlıyoruz sor derki şuraya çevir şuna bas gibi
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.405 nickimi kim yedi' Alıntı: kızlar şu buzluk için birşey diyin ya normal dolap gibi çalışıyor birşey yapmak lazım mı sebze için filan Genişletmek için tıkla ... canım ayrı düğmesi filan varsa bilemeem ama benimkinin tek ayar yeri var 😕
nickimi kim yedi' Alıntı: kızlar şu buzluk için birşey diyin ya normal dolap gibi çalışıyor birşey yapmak lazım mı sebze için filan Genişletmek için tıkla ... canım ayrı düğmesi filan varsa bilemeem ama benimkinin tek ayar yeri var 😕
nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.406 sahile uzan' Alıntı: niko servisini ara deki tam olarak anlayamadım dondurucu için nasıl ayarlıyoruz sor derki şuraya çevir şuna bas gibi Genişletmek için tıkla ... dediğini yapacam kuzu kılavuzu okusam zaten uzman olurdum
sahile uzan' Alıntı: niko servisini ara deki tam olarak anlayamadım dondurucu için nasıl ayarlıyoruz sor derki şuraya çevir şuna bas gibi Genişletmek için tıkla ... dediğini yapacam kuzu kılavuzu okusam zaten uzman olurdum
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.407 Biz özel aayr yapmadık niki çalışıyor hep kurban etleri var - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: ya ama iğne yokki benim evde 🙁 bitek o vardı onuda annem geçen geldiğinde unutmuş hey Allahım ya çok üzüldüm şuan 🙁 Genişletmek için tıkla ... yok kızm ya ne olur onun topuzundan üzüldün şeye bak. sen öğlen test alamazmısın
Biz özel aayr yapmadık niki çalışıyor hep kurban etleri var - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: ya ama iğne yokki benim evde 🙁 bitek o vardı onuda annem geçen geldiğinde unutmuş hey Allahım ya çok üzüldüm şuan 🙁 Genişletmek için tıkla ... yok kızm ya ne olur onun topuzundan üzüldün şeye bak. sen öğlen test alamazmısın
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.408 nickimi kim yedi' Alıntı: kızlar şu buzluk için birşey diyin ya normal dolap gibi çalışıyor birşey yapmak lazım mı sebze için filan Genişletmek için tıkla ... benim dondurucumda sebzeye özel ayar yok canım o yüzden bilmiyorum
nickimi kim yedi' Alıntı: kızlar şu buzluk için birşey diyin ya normal dolap gibi çalışıyor birşey yapmak lazım mı sebze için filan Genişletmek için tıkla ... benim dondurucumda sebzeye özel ayar yok canım o yüzden bilmiyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.409 şimdi a-von katoloğa baktım babalar günü geliyor ne alıcaksınız
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.410 ya varya çalışıtğım yer şehrin kenarında kalıyo tess o yüzden eczane filan yok..alamam yani mümkün değil..15-20 dakika yol yürümem lazım.. ayrıca az önce baktım iğnede daha bi değişiklik olmamış..
ya varya çalışıtğım yer şehrin kenarında kalıyo tess o yüzden eczane filan yok..alamam yani mümkün değil..15-20 dakika yol yürümem lazım.. ayrıca az önce baktım iğnede daha bi değişiklik olmamış..