Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.471 esennruzgar' Alıntı: kafa oralarda yapma nasıl yapılıo bilmiorum ama evde bak bence 5 dk daçıkmıomu bunun sonucu zati.benmi yanlış biliom yaa.tvilerde öle göstero ama Genişletmek için tıkla ... ben normal test yapmadım esencim nikinin testini yaptım sabah birde yanıma getirdim hey Allahım ağlancak halime gülüyorum
esennruzgar' Alıntı: kafa oralarda yapma nasıl yapılıo bilmiorum ama evde bak bence 5 dk daçıkmıomu bunun sonucu zati.benmi yanlış biliom yaa.tvilerde öle göstero ama Genişletmek için tıkla ... ben normal test yapmadım esencim nikinin testini yaptım sabah birde yanıma getirdim hey Allahım ağlancak halime gülüyorum
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.472 unutsuzluğa kapılma hemen. hem olmazsadaüzme kendini ölüm yok ucunda diğer ay denersin - - - Updated - - - aaaa nasıl bişiy o yaa
unutsuzluğa kapılma hemen. hem olmazsadaüzme kendini ölüm yok ucunda diğer ay denersin - - - Updated - - - aaaa nasıl bişiy o yaa
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.473 sahile uzan' Alıntı: bence o problmli kafaaaa hem plastik yani ondan olabilir platik çözünürlüğü yok ki Genişletmek için tıkla ... heee sen iğne içinmi plastik diyorsun olmazsa bu akşam evde tek iğnemi feda edeyim yapayım kuzu 🙂
sahile uzan' Alıntı: bence o problmli kafaaaa hem plastik yani ondan olabilir platik çözünürlüğü yok ki Genişletmek için tıkla ... heee sen iğne içinmi plastik diyorsun olmazsa bu akşam evde tek iğnemi feda edeyim yapayım kuzu 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.474 Kafa' Alıntı: kızlar benim iğnede hala kararma yok bu ayda olmadı kesin Genişletmek için tıkla ... Allah'ım ya dur kızım iğne olayı bilimsel değil sonuçta hem 8 saat dedi niki daha var bekle
Kafa' Alıntı: kızlar benim iğnede hala kararma yok bu ayda olmadı kesin Genişletmek için tıkla ... Allah'ım ya dur kızım iğne olayı bilimsel değil sonuçta hem 8 saat dedi niki daha var bekle
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.475 esennruzgar' Alıntı: unutsuzluğa kapılma hemen. hem olmazsadaüzme kendini ölüm yok ucunda diğer ay denersin - - - Updated - - - aaaa nasıl bişiy o yaa Genişletmek için tıkla ... dün akşam niki verdi bu tarifi idrarını bi kavanoza yapıyorsun iğneyi içine atıyorsun sonra 8 saat sonra iğne kararırsa hamile oluyormuşsun
esennruzgar' Alıntı: unutsuzluğa kapılma hemen. hem olmazsadaüzme kendini ölüm yok ucunda diğer ay denersin - - - Updated - - - aaaa nasıl bişiy o yaa Genişletmek için tıkla ... dün akşam niki verdi bu tarifi idrarını bi kavanoza yapıyorsun iğneyi içine atıyorsun sonra 8 saat sonra iğne kararırsa hamile oluyormuşsun
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.476 Kafa' Alıntı: heee sen iğne içinmi plastik diyorsun olmazsa bu akşam evde tek iğnemi feda edeyim yapayım kuzu 🙂 Genişletmek için tıkla ... . .
Kafa' Alıntı: heee sen iğne içinmi plastik diyorsun olmazsa bu akşam evde tek iğnemi feda edeyim yapayım kuzu 🙂 Genişletmek için tıkla ... . .
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.478 tesaduf' Alıntı: Allah'ım ya dur kızım iğne olayı bilimsel değil sonuçta hem 8 saat dedi niki daha var bekle Genişletmek için tıkla ... ay ne kadar kötüye yönelik bi kızım değilmi hemen aklıma işin en kötüsü geliyo
tesaduf' Alıntı: Allah'ım ya dur kızım iğne olayı bilimsel değil sonuçta hem 8 saat dedi niki daha var bekle Genişletmek için tıkla ... ay ne kadar kötüye yönelik bi kızım değilmi hemen aklıma işin en kötüsü geliyo
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.479 Kafa' Alıntı: ay ne kadar kötüye yönelik bi kızım değilmi hemen aklıma işin en kötüsü geliyo Genişletmek için tıkla ... biz buna karamsarsız birazcık diyelim kuzucum🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: dün akşam niki verdi bu tarifi idrarını bi kavanoza yapıyorsun iğneyi içine atıyorsun sonra 8 saat sonra iğne kararırsa hamile oluyormuşsun Genişletmek için tıkla ... biri okusa bugün yapılan muhabetti yerlere yatar gülmekten🙂
Kafa' Alıntı: ay ne kadar kötüye yönelik bi kızım değilmi hemen aklıma işin en kötüsü geliyo Genişletmek için tıkla ... biz buna karamsarsız birazcık diyelim kuzucum🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: dün akşam niki verdi bu tarifi idrarını bi kavanoza yapıyorsun iğneyi içine atıyorsun sonra 8 saat sonra iğne kararırsa hamile oluyormuşsun Genişletmek için tıkla ... biri okusa bugün yapılan muhabetti yerlere yatar gülmekten🙂
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.480 ay varya sabah yolda biri arama yapsa yakalanıcam ne o şey efendim ben hep çişimle gezerimde haha töbe yarabbim
ay varya sabah yolda biri arama yapsa yakalanıcam ne o şey efendim ben hep çişimle gezerimde haha töbe yarabbim