nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.571 esennnnnnn tebrikler canım mezunsun yanii kafacannn bebişş gelirsee salla gitsin o dersi
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.572 Kafa' Alıntı: kızlar 6 dersi verdim 1 tanesi kesin kaldı 😕 onuda bütte veririm inşallah 😕 Genişletmek için tıkla ... bu süper bir haber kafacım bir ders nedir ki verirsin kesin
Kafa' Alıntı: kızlar 6 dersi verdim 1 tanesi kesin kaldı 😕 onuda bütte veririm inşallah 😕 Genişletmek için tıkla ... bu süper bir haber kafacım bir ders nedir ki verirsin kesin
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.574 Kafa' Alıntı: yinede biraz canım sıkıldı canım 😕 neyse ne yapalım artık kısmet... senide tebrik ederim canım. ayyy bugün okadar çok stres yaşadımki anlatamam kızlar ya Genişletmek için tıkla ... sen hamileliğindede böyle stres yaparsans enin bebek stres yumağı olur kafa relax ol biraz🙂 - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: içimden ağlamak gelio ya tuhaf oldum Genişletmek için tıkla ... ağlama kuuzm oyna bağır🙂
Kafa' Alıntı: yinede biraz canım sıkıldı canım 😕 neyse ne yapalım artık kısmet... senide tebrik ederim canım. ayyy bugün okadar çok stres yaşadımki anlatamam kızlar ya Genişletmek için tıkla ... sen hamileliğindede böyle stres yaparsans enin bebek stres yumağı olur kafa relax ol biraz🙂 - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: içimden ağlamak gelio ya tuhaf oldum Genişletmek için tıkla ... ağlama kuuzm oyna bağır🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.575 nickimi kim yedi' Alıntı: esennnnnnn tebrikler canım mezunsun yanii kafacannn bebişş gelirsee salla gitsin o dersi Genişletmek için tıkla ... ayyy evet cnm ya hem heycanlandım hem duygulandım sağol tatlışım
nickimi kim yedi' Alıntı: esennnnnnn tebrikler canım mezunsun yanii kafacannn bebişş gelirsee salla gitsin o dersi Genişletmek için tıkla ... ayyy evet cnm ya hem heycanlandım hem duygulandım sağol tatlışım
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.576 tesaduf' Alıntı: sen hamileliğindede böyle stres yaparsans enin bebek stres yumağı olur kafa relax ol biraz🙂 - - - Updated - - - ağlama kuuzm oyna bağır🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyy kimseyede söleyemiom kurtlandımm - - - Updated - - - kafa hangi dersin o kaç ünite ya şimdiden başlasan eylüle kitabı ezberlersin hee
tesaduf' Alıntı: sen hamileliğindede böyle stres yaparsans enin bebek stres yumağı olur kafa relax ol biraz🙂 - - - Updated - - - ağlama kuuzm oyna bağır🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyy kimseyede söleyemiom kurtlandımm - - - Updated - - - kafa hangi dersin o kaç ünite ya şimdiden başlasan eylüle kitabı ezberlersin hee
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.577 nickimi kim yedi' Alıntı: esennnnnnn tebrikler canım mezunsun yanii kafacannn bebişş gelirsee salla gitsin o dersi Genişletmek için tıkla ... sallarım tabi kızzzz hemde ne sallama
nickimi kim yedi' Alıntı: esennnnnnn tebrikler canım mezunsun yanii kafacannn bebişş gelirsee salla gitsin o dersi Genişletmek için tıkla ... sallarım tabi kızzzz hemde ne sallama
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.578 tesaduf' Alıntı: bu süper bir haber kafacım bir ders nedir ki verirsin kesin Genişletmek için tıkla ... inşallah veririm canım kocacımda şimdi aradıda oda öyle diyo..olmadı seneye verirsin ne dert ediyon diyo tesaduf' Alıntı: sen hamileliğindede böyle stres yaparsans enin bebek stres yumağı olur kafa relax ol biraz🙂 - - - Updated - - - ağlama kuuzm oyna bağır🙂 Genişletmek için tıkla ... benim bebişin kafası karışıcak bu kadar çabuk ruh hali değişen bi annesi olucağı için esennruzgar' Alıntı: ayyy kimseyede söleyemiom kurtlandımm - - - Updated - - - kafa hangi dersin o kaç ünite ya şimdiden başlasan eylüle kitabı ezberlersin hee Genişletmek için tıkla ... türkiye ekonomisi canım ya hakkaten zor ama inat ettim vercem :şşş:
tesaduf' Alıntı: bu süper bir haber kafacım bir ders nedir ki verirsin kesin Genişletmek için tıkla ... inşallah veririm canım kocacımda şimdi aradıda oda öyle diyo..olmadı seneye verirsin ne dert ediyon diyo tesaduf' Alıntı: sen hamileliğindede böyle stres yaparsans enin bebek stres yumağı olur kafa relax ol biraz🙂 - - - Updated - - - ağlama kuuzm oyna bağır🙂 Genişletmek için tıkla ... benim bebişin kafası karışıcak bu kadar çabuk ruh hali değişen bi annesi olucağı için esennruzgar' Alıntı: ayyy kimseyede söleyemiom kurtlandımm - - - Updated - - - kafa hangi dersin o kaç ünite ya şimdiden başlasan eylüle kitabı ezberlersin hee Genişletmek için tıkla ... türkiye ekonomisi canım ya hakkaten zor ama inat ettim vercem :şşş:
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.579 benimde türkiye eonomisinden girmiştim hee cidden zordu.o kadar çalıştım abuk yerlerden çıktı dedim kesin kaldım geçmişim şaşkınım saçmadı sorular.sınavda hesabıma göre 12doğrum vardı yetiodu zaten geçmeme rahattım şimdi attıklarımdanda tutmuş
benimde türkiye eonomisinden girmiştim hee cidden zordu.o kadar çalıştım abuk yerlerden çıktı dedim kesin kaldım geçmişim şaşkınım saçmadı sorular.sınavda hesabıma göre 12doğrum vardı yetiodu zaten geçmeme rahattım şimdi attıklarımdanda tutmuş
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.580 ama ya geçemezsem korkusu var içimde şokta gbiyim he. koçişe demicem bişiy. kaldım bilsin.sonra dicek low dalgamı geçion benle hehe
ama ya geçemezsem korkusu var içimde şokta gbiyim he. koçişe demicem bişiy. kaldım bilsin.sonra dicek low dalgamı geçion benle hehe