Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.581 esennruzgar' Alıntı: benimde türkiye eonomisinden girmiştim hee cidden zordu.o kadar çalıştım abuk yerlerden çıktı dedim kesin kaldım geçmişim şaşkınım saçmadı sorular.sınavda hesabıma göre 12doğrum vardı yetiodu zaten geçmeme rahattım şimdi attıklarımdanda tutmuş Genişletmek için tıkla ... benimde16 doğru yapmam gerekiyordu 13 tane çıkıyo ayyy kafamı nerelere vuruyum ben dostlar 😕
esennruzgar' Alıntı: benimde türkiye eonomisinden girmiştim hee cidden zordu.o kadar çalıştım abuk yerlerden çıktı dedim kesin kaldım geçmişim şaşkınım saçmadı sorular.sınavda hesabıma göre 12doğrum vardı yetiodu zaten geçmeme rahattım şimdi attıklarımdanda tutmuş Genişletmek için tıkla ... benimde16 doğru yapmam gerekiyordu 13 tane çıkıyo ayyy kafamı nerelere vuruyum ben dostlar 😕
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.582 valla bu sorularla 13 çok çok iyi bütte verirsin zten daha bundan zor çıkamaz
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.584 nickimi kim yedi' Alıntı: [/IMG] Genişletmek için tıkla ... süpermiş.
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.586 canım patlıcan salatası çekti hee közde patlıcan off hehehe süper
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Haziran 2012 #29.588 esennruzgar' Alıntı: babam dut getirmiş kızlar hadi gelinnn yiyekk Genişletmek için tıkla ... uçarak geliyorum🙂
esennruzgar' Alıntı: babam dut getirmiş kızlar hadi gelinnn yiyekk Genişletmek için tıkla ... uçarak geliyorum🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.589 Kafaaaaaaa nerdesin huuuuuuu saat 4 gugukk gugukkkkkkk
Kafa Hamiş Melek 5 Haziran 2012 #29.590 ay kızlar görümcem aradıda onunla konuşuyorum yarım saattir ya bu kadın beni seviyormu sevmiyormu hiç bilmiyorum bi anlayamadım gitti
ay kızlar görümcem aradıda onunla konuşuyorum yarım saattir ya bu kadın beni seviyormu sevmiyormu hiç bilmiyorum bi anlayamadım gitti