Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

geldimmmm günaydun minik kuşlar 🙂

nikiii eve gidince bi daha baktım şişeye iğne kararmış kuzuuuu

ama ne kadar kararması gerekiyo...mesela ben iğneyi elime aldım baktım eskisi gibi değil peçeteye sildim ona bile çıktı kara lekesi kuzu ama dahamı çok olması gerek,yo onu bilmiyorum

ayyyyyyyyyyy kafa çok heyecanlandım tamam okadar kararması yeter küf gibi mi kokuyorduu kokusu offfffffffffffff tüylerim diken diken oldu hamilesin bence kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

- - - Updated - - -

hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn kafaaaaaaaaaaaaaa hemen testide yap ya kesin çıkacak kesinnnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyy kafa çok heyecanlandım tamam okadar kararması yeter küf gibi mi kokuyorduu kokusu offfffffffffffff tüylerim diken diken oldu hamilesin bence kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayyyyy bende heyecan yaptım şimdiii ..

kuzu nasıl koktugunu bilememki ya zaten tiksine tiksine yaptım herşeyi..

iş yerinde zaten doğru düzgün bakamamıştım m,llet ne der diye eve gittim idrarı boşalttım iğne kaldı geriye aldım onu elime..

baktım rengi solmuş çok şaşırdım..hemen bi peçete aldım elime sildim karası oraya çıktı ama öyle kömür karası gibi değildi..ama baya karaamış yani kuzu

tamam işte okadar olacak zatennn test almadın mı çıkıştaa bence pozitif kuzuuuuuuuuuuuuu

yaaa nikiii korkuyorum ama ben kuzu ya sabah gelirken test aldım..

acaba biraz daha beklesemmi ne dersin eğer çıkmazzsa çok üzülücem

ayrıca bu sabah bi idrar testi daha yaptım normal iğneyle ama onu yanımda getirmedim evde bıraktım

çabuk gecikmeden yap sabah idrarında daha net çıkar kuzuu kesin çıkacakk hadiiiiiiiii bekliyorummmm kuz koş wc yeeee 2 dk öğreneceğizzzzzzz

ya ama su içtim ben az önce ?

birde sabah gelirken oraya krem sürüyorum ya kuzuuu acaba değiştirirmi neticeyi 🙁

ya nikiii ya çıkmazsa kuzu 🙁