nikiii eve gidince bi daha baktım şişeye iğne kararmış kuzuuuu
ama ne kadar kararması gerekiyo...mesela ben iğneyi elime aldım baktım eskisi gibi değil peçeteye sildim ona bile çıktı kara lekesi kuzu ama dahamı çok olması gerek,yo onu bilmiyorum
ayyyyyyyyyyy kafa çok heyecanlandım tamam okadar kararması yeter küf gibi mi kokuyorduu kokusu offfffffffffffff tüylerim diken diken oldu hamilesin bence kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- - - Updated - - -
hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn kafaaaaaaaaaaaaaa hemen testide yap ya kesin çıkacak kesinnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyy kafa çok heyecanlandım tamam okadar kararması yeter küf gibi mi kokuyorduu kokusu offfffffffffffff tüylerim diken diken oldu hamilesin bence kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kuzu nasıl koktugunu bilememki ya zaten tiksine tiksine yaptım herşeyi..
iş yerinde zaten doğru düzgün bakamamıştım m,llet ne der diye eve gittim idrarı boşalttım iğne kaldı geriye aldım onu elime..
baktım rengi solmuş çok şaşırdım..hemen bi peçete aldım elime sildim karası oraya çıktı ama öyle kömür karası gibi değildi..ama baya karaamış yani kuzu
kuzu nasıl koktugunu bilememki ya zaten tiksine tiksine yaptım herşeyi..
iş yerinde zaten doğru düzgün bakamamıştım m,llet ne der diye eve gittim idrarı boşalttım iğne kaldı geriye aldım onu elime..
baktım rengi solmuş çok şaşırdım..hemen bi peçete aldım elime sildim karası oraya çıktı ama öyle kömür karası gibi değildi..ama baya karaamış yani kuzu