Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bilmiyorum ya olsaydı çıkardı bence tes neyse hakkımızda hayırlısı olsun tekrar giderim artıkın doktora ne yapayım zaten hasta olursan gel demişti

adeti bekliyorum şuan için sonra doktora gidicem..kocamada hiç bişey söylemicem zaten test aldıgımdanda haberi yoktu..

bu arada iğne testide yanlış çıktı kanımca 😕

ben birşey demiyorum kafacım ama idrarda geç çıkıyor zaten kan kadar güvenli değil. eşine birşey söyleme hep birlikte biraz daha bekleyelim

Benim de 1 hafta geçmişti tahlil yaptığımda,tek çizgi çıktı. Teste güvenerek evde temizlik yaptım,mobilyaların falan yerini değiştirdim. Aradan 2 gün kadar geçti kan tahlili yaptırmaya karar verdim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğimde düşük yaptığım için çok dikkatli olmam gerekiyordu,riskli bir hamilelik geçireceğimi biliyordum ama teste güvendiğim için az kalsın yeniden bebeğimi kaybediyordum. Hamileliğimi yatarak ve ilk 3 ay kanamalı olarak geçirdim.

Kısaca evde yaptığın teste kesinlikle güvenme,mutlaka kan tahlili yaptır. Sonuç ne çıkarsa çıksın önemli olan senin gerçeği öğrenmen ve hayatını ona göre yaşaman.