Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

İlk hamileliğimde tansiyonum sürekli düşüyordu. Test aldım tek çizgi çıktı. Adetim geçikince bir hafta sonra yeniden test yaptım. Çift çizgi çıktı. Hayırlısı olsun canım. Haberlerini bekliyoruz.

- - - Updated - - -

canım belli olmaz ki o.. kimilerinde adetten bir kaç gün önce kimi adet günü kimi de adet tarihinden 10 gün sonra çıkıyor.. bekliceksin mecburen başka çaren yok 🙁

- - - Updated - - -

Ben 5 haftalık hamile iken tek çzgi çıkmıştı fakat benim hislerim farklıydı doktora gittim ultrasyonda çıktı.Bazen idrar testleri çıkmıyor güvenmemek lazım.

Allahtan ümit kesilmezmiş canım ya çok sağol umarım bende öyle olurum

🙁( anlamadım kafa yaa offf plastiğinin rengide çıkmış olabilir idrara bak onu unutmuştum🙁

plastik olan kısımda hiç bir değişme yoktu niki gerçekten..

ama bakayım bu sabahta yaptım ya akşam gidince bakıcam yarın onuda yazarım size

kafa b strese gerekyok dicem kan testi yaptır sağlık ocağına

bir ark gitti burdan oda hamile kalmayı düşünüyor kan almamışlar günün geçikince gel demişler kan testi için günü geçince idrardada çıkar zate

yaptırmıycam artıkın hiç bişey keşke bugün testte yapmasaydım moralim gerçekten çok bozuldu..

ama yeni ay yeni bir umut kızlar ne yapalım bende öbür ay hamile kalırım inşallah 🙂

doktorum bile regl olursan sakın üzülme demişti biliyo benim çatlak oldugumu 😀

dün çarşıya gittik aldık seccadeelri kızlar

dükkana adamın biri geldi 45 yaşında karısı geçen hafta seccade almış
eksik vermiş parasını satıcı onu söylemeye gelmiş satıcı kız dediki teyze anladığı zaman dönseydi keşke dedi adam ne derse beğenirsiniz pardon siz kaç yaşınsdasınız teyze diyorsunuz kızda dediki satıcı kız ben 28 yaşında biri olarak teyze demeyi uygun gördüm gwenelde kadınlar takıntılıdır ama erkeklerde takıntı yapıyor felan karısına teyze dediği için bozduu kızı safik adam