insanların psikolojileri bozuk tes
idurup dururken bişiy buluorlar arıo
geçende baan oldu böle bişiy kadın birden sataştı ne oldumu anlamadım bile.bakıom saf saf kelebek gibi vereydim cevabını içim yanmazdı bari
dengesiz olmasın insan yemekhaneye girmek yasakmış sabahtr kavga ediomuş herkesle sinirleri bozulmuş bana patlmış bide öyle diyor özür diledi kabul etmedim akşam eşime söylücem yarn okusun canına haketti
insanların psikolojileri bozuk tes
idurup dururken bişiy buluorlar arıo
geçende baan oldu böle bişiy kadın birden sataştı ne oldumu anlamadım bile.bakıom saf saf kelebek gibi vereydim cevabını içim yanmazdı bari
eskiden insanlar aman kırılmasın üzülmesin diye cevap vermezdim ama şimdi öyle değil kimseye tahammülüm yok kimsede kusura bakmasın esencim bu hayatta deve+diken+insan üçlemesine inanır oldum🙂 geçende bi kadına kızdım iş yerinden iş yapmasına zor geliyor bir yerine laf söylüyor dedim bnmle konuşurken dikkatli kelimeler seçin zira tavrınıız hiç hoşuma gitmedi ayrıca bu sizin işiniz bnm işim değil dedim sonra sustu ve yaptı hayır zorla kızdırıyorlar insanı esen sende susma kimse insanlar susanı korkak sanıyor
kelebek inan dünyada gittikçe herkesin psikolojisi bozuluyor bir tuhaf oluyor dünya ya 🙁 erkekler daha bi sapıkça hayvanca oluyorlar muhattap almaya değmez heryerde var bu insanlardan artık