Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kafa ya sohpetli cemiyete gidiceğiz makyaj felan yapılır demi

- - - Updated - - -

yetişiemiyorum valla iki ev 🙂

yapılır tabiii kız herkes kendine baksın 🙂

sen daha yeni gelinsin giyin süsülen boyan öyle git..

çeyizinden şöyle bi şal çıkar okuma olurken onu atarsın başına sonra okuma bitince indirirsin havan olsun şekerim

kafa varya seni pzt günü sabırsızlıkla bekleyeceğimmmm kuzu🙂 ben yarın burdayımda durum hakknıda eğer yine olmadysan sabah erkenki wc yap testi getir foto çek

ayyy inşallah size güzel haberlerle gelicem kuzu 🙂

ama yarın ben annemle pazara gidicem sonra evimi temizlemedim geçen hafta dipten temizlik yapıcam sonra kocişle çarşıya gidicez doğum günü ve evlilik yıl dönümü hediyem beraber olucakmış onu alıcaz 😀 ay çok heyecanlıyım 🙂

oyüzden hafta sonu nete giremem heralde sahilcim 🙂

kafa kot şort almaya diye gidiyorsun bi test daha niye almadın ya öleceğiz burda

evet sahilcann herzaman sakinliğini koruyorsun 2 evede yetiyorsun gerçekten çok zor şeyler ya insanın bir rahat başı olmalı istediğind evine gelmeli gitmeli eşine koluna takmalı rahat bıraksınla rya nefret ediyorum bende bu tür insanlardan iyilikleri kendilerine kalsın kardeşim düşünmesinler hergün görmedik nerdeler diye sabırr sabırr

şekerim kot şortu burdaki alışveriş merkezinden aldım ama bu alışveriş merkezinde eczane yokki 🙂

hem ben artık idrar testi yapmam kuzu bakayım biraz daha bekleyim hala olmazsam doktoruma gitcem tahlil yaptırcam öyle karar verdim 🙂

Kuzu sen çok fazla işle adapte olma eğer varsa oturma aşamasındaysa ani bir şeyle allah korusun ya

giri takımım var canım içine siyakhlı beyazlı bir blüz giycem siyah ayakkabıalrımla baktım ettim istediğim birşey bulamadım

niko mango dedi ama oraya gitcektim dünde başka yerlere uğrayınca kaldı mevlüt ortüsü var iğne oyalı onu örterim cumarteisde saçlarımı biraz kestirip fönletirim plan yaptımya tutmaz hiç biri kesinnnnnnn

Bugün ne giydik diyelim sohpetimiiz artsın kızlar

ben 🙂 kırmızı pantol 🙂 siyah badi göbeğimi kamufleş etmek için beyaz yazlık hırka

- - - Updated - - -

AH NİKOOO BEYA İŞTE KİRA VERMEYELİM DEDİK İKİ EV OLCAĞINI KAFA TOZ PEMPE AŞK KOKUYOR BEYİN NERDE DÜŞÜNCEN ONU

ben açık kahve pantalon ,pespembe (fuşya) 5 km den burdayım diyor🙂) gömlek,üzerine ince siyah paklava dilimli ceketim saçlar herzamnki gibi kendi halinde yarı düz🙂 mürdüm rujum ve allığımda var tabi

kaynanatörgildee hersabah erkenden kalkıp saçımı başımı düzleyip makyajımı yapıyordum üzerimi değiştirip. kadın kesin demiştir kız böyle mi yatıyor birgün kalktığım gibi görmedi onca yıldır ne azim varmış bende be 🙂) kesin makyajsız halimi merak ediyordur🙂) yani makyaj dediğim allık hafif ruj göz kalemi ve göz altıma hafif simli kalen beyaz günlük makyajım standarttır zaten hiç değiştirmem