Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlarrr 🙂

sizlere güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesefki regl oldum..cuma günü akşam geldi kahverengi bişey hemen doktorumu aradım..pazartesi için randevu aldım..

dün oradaydım tahlil yaptı ultrasonla baktı alttan baktı üstten baktı yine bişey bulamadım

tahlillerimi tekrar ettirdi..hiç birşeyin yok sapasağlamsın lütfen kafaya takma ve rahat bırak kendini dedi 🙁

ilaç verdi tekrar yeniden başladı herşey...

bu arada reglim hala değişik..ben hayatım boyunca 7 gün regl oldum 8.gün bitti... ama bu ay cuma günü kahverengi bişey geldi peşine ertesi gün yine kahverengi geldi ve dün reglim bitti kızlar yani 3 günde 🙂 kendim bile şaşırdım..belkide rahim kendini gebeliğe hazırlıyordur diye ümit ettim 🙂

regl olunca çok üzüldüm çok ağladım fena oldum ama geçti hepsi artık..şimdi daha iyi durumdayım..Allahın izin vermediği hiç bişey olmaz bunu biliyorum..namaz kıldım dua ettim bol bol umarım kabul olur 🙂

sıkma canını kuzucum bugünlerde geçecek güzel haberler alacağız herşey insanlar için vardır elbet zamanı.

Seni böyle güçlü görmek çok güzel kafacım. Hadi bakalım bir ay daha heyecanlı bekleyiş başladı. Benim adetim hep senin anlattığın gibi 3 gün sürer. ilk gün kahve rengi leke gelir ikinci gün seller gibi gelir pet yetiştireemm üçüncü günde leke gibi gelir ve biter

- - - Updated - - -

günaydın kızlar regl oldum maşallah hiç sekmez ha

sendende bir sonraki ay iyi haberler bekliyoruz canım

looo kafa kız telefonunun ver birine burda durumundan çok seni merak ettik ne oldu birşeymi oldu 🙂 gelmiyorsan haber et tamam mı hııı

hayırlısı canım herşeyde nasip kısmet vardır alahın izniyle
allah aratmasın ol dedimi olur inşallah bu güzel duygularımızın karşılığını birgün o keseyi görerek alırız

sıkıntı yapma bu şekilde tek sen değilsin çok şükür bir hastalığın yok tedavi aşaman yok bunada şükür doğurganlığa müsait bir yapında var bu yüzden nasip artık birlkite çalışmalara devam ederiz 🙂

bize niko da eklenir ohhhhh artık bat satı yazar dururuz artık bu yolda bizde varız kafaaaaaaaaaaaa durmak yok yola devam...