Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Slm kızlar nasılsınız.
Sabah 8:30 gibi evimize geldik, dün şehirdışına çıktık, yolculuk güzeldi fakat yorucu geçti, gece geç yattık, sabah 4:30'da yola çıktık. Çok yoruldum, yeni uyandım ama kocaman bir ağrışıyla ilaç içmek zorunda kaldım.
Armağanın bebişi gelmiş, ilk kızımız, çok sevindim heyecan yaptım. Bilseydim dünyaya geldiğini kesin uğrardım, bulunduğu şehire gittim.
Bende artık hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum, son zamanlar geçmez derlerdi, gerçekten öyleymiş, hem sıkıntı oluyor hemde insan sabırsızlanıyor.
Sizler nasılsınız kızlar?

Kafacım bebek gelmedi diye üzülme.
Daha geçen aylarda aynı şeyi yaşadık, bir abla öyle olmuştu burada, üstüne görme olmuş, 2 aylıkken öğrendi bebişi.
Zordur muhakkak ama başka şeylerle ilginlenmek biraz olsun o düşünceden uzaklaştırıyor insanı...

Hoşbuldum canımcım, ben doğumu 22 haziran biliyordum, dolayısıyla hiç üzerinde durmadım.
Zaten eşim ve yanındaki arkadaşlar bu sabah mesaiye gittiler, geniş zaman olsaydı belki nette bakabilirdim ama nasip diyelim artık, belki bir daha yolumuz düşer.
Tahlillerime baktımda kanda üre çıkmış, birde şekerde sorun var tedirgin oldum şimdi, her testim normal çıkardı ama bunlarda anormallik var, akşam eşim gösterecek ama umarım sorun olmaz 🙁

armağan çok hevesli bir anne 🙂 herşeyiyle belli gerçekten bizlerde onun gibi oluruz inşllah yaratıcı

- - - Updated - - -

ikra sakin olmaya çalış kötü düşünme bazen kime güveneceğini şaşırıyor insan dr lara bile birini tutmuyor