Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ne bileyim yaa, nefret ediyorum buradan, güya özel hastaneye gittik testler için lanet olası doktorlar yapmamışlar, 7 ayın testlerini daha yeni verdim. Zaten bu konuda dertliydim şimdi daha kötüyüm. 5 doktor değişiktik yaa varmı böyle bişey, benim gibi olan varmıdır acaba? İstanbul'un en iyi hastanesinin doktoru buraya geldi, aylık 22 bine anlaşmış ama o paranın tek kuruşunu bile haketmiyor, ultrasonda bebeği gösterip göz boyuyo ancak, hiçbir detaya girmiyor. Meğer kan uyuşmazlığı testi yapılması gerekiyormuş ama gerek görmedi bende. İyice psikolojim bozuldu yaa, herşeye kafayı takar oldum, milleti görüp hevesleniyorum valla, elalem doğacak bebeğinin ne giyeceğini düşünürken ben daha doktor araştırıyorum. Ne düğünümden bir lezzet aldım, ne bebeğimden alabiliyorum, iyice doldum. Çok yazdım ben gideyim, başınızı ağrıttım...

seni çok iyi anlıyorum canım annesin sen can taşıyorsun endişelenmen normal herşeyin yolunda gitmesi için dua ediyoruz içini ferah tut sen

selam kızlar 90 sayfa geçmiş okudum. yazdıkça yazmışsınız. idrar testi olayına koptum gece gece.
özledim herkesi. işler yoğun gelemiyorum.
eşim urfada bu gece kalıyor, dedim bakayım size. onsuz zor hayat. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.
haftasonu eşimin büyük abisi ve eltim geldiler memleketten. cumartesi akşamı geldiler, pazartesi akşamı gittiler. ciddi bir sınavı atlattım. onun yorgunluğundayım ama uyuyasım da yok eşim yok diye.

kelebekim 1. yılınız dolmuş, güzel kutlamışsınız nice güzel yıllara inşallah. huzurla sağlıkla ve aşkla.
kafacım bebiş en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah, Allah gönlüne göre versin
sahilim anlatıyodum sana ilk yılları zor ama ilişkiler oturunca inşallah çok rahat edersin kızçelerle, sabret canım benim. senin ve nikininde bebekle ilgili güzel haberlerini bekliyorum önümüzdeki aylarda inşallah.
armağanımızın kızı olmuş, Allah onu ailesine, bizlere hayırlı etsin. ilk kızımız oldu
İkracım testlerin eksik oldu diye üzülme canım, bebişine kendine dikkat et. Allahın izni ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah. memleketine gelince yoğundum seni arayamadım ama hep aklımdaydın. inşallah bidaki gelişinde ya da bebişin doğunca yanına gelmek istiyorum canım..
peri ameliyat mı oldu geçmiş olsun çok.
tes, sen ben esen herhalde aynı dönemlerde düşünüyoruz. bakarsın denk gelir kimse süpriz yapmazsa ve Allah nasip ederse.
esencim okulun bitecekmiş, hayırlı olsun çok şimdiden, kafacım darısı sana...

hadi ben gidiyorum çok yazdım herkese selamlar.

günaydın kızlarrrr kötü bir akşam geçirdim sabahtan başım ağrıyordu eve gidince daha bir arttı saat 10 a geliyordu bi anda rengim attı ateşim yükseldi midem bulanmaya başladı koştum wc ye ne var ne yok çıktı🙁( çatlayacaktı başım ayda yılda böyle oluyor benim neyseki istifradan sonra geçti 2 gibi uyuyabildim ölecektim ya ne kötü hastalık kocişte baya korktu biraz iyiyim ama hala başım sallanıyor off
😕

Geçmiş olsun nikiiii.. neden böyle oldu acaba canım nazar filan olmasın bi okutsaydın kendini..

çok kötüydüm kafa ölecem sandım kocişin kolalrında🙁 baş ağrısı benim şiddetli oldu mu sonuç böyle oluyor kuzu yoksa o baş ağrısı geçmiyor nadir olur ama zor olur🙁

ay ağzından yel alsın kız o nasıl laf öyle..çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun tekrar neyseki şimdi daha iyiymişsin canım 🙂

- - - Updated - - -

bu arada günaydın kızlarrrr 😀