Pinenin bebiş haberine çok sevindim canımm benimm çok istiyordu zaten 🙂Nikii bende 4 gün üst üste baş agrısı yaşadım ama neden bilmiyorum sıcak havadan zaten canımda birşey istemiyor
ikra yani iyiki gittin yoksa enfesksiyon olsuğunu anlaamzdın sancılanırdın ve çok endişe edrdin yine bilyiorsun ne yapacağını
dikkat et nerden kapmış olabillirsin
Slm kızlar, aaaa pine hamilemiymiş, ne güzel bir haber bu 🙂
Sıradaki bebiş geldi demekki.
Sonunda tahlil sonuçlarını öğrendim, enfeksiyon varmış malesef, onun dışında sorun yok çok şükür.
Ama enfeksiyon tedavisi olmazsa erken doğuma yol açarmış, sanırım hastaneye yatış yapacaklar...
ikra yani iyiki gittin yoksa enfesksiyon olsuğunu anlaamzdın sancılanırdın ve çok endişe edrdin yine bilyiorsun ne yapacağını
dikkat et nerden kapmış olabillirsin
Gebelikte sıklıkla olurmuş, ilaçla tedavi edilecekmiş.
Kan uyuşmazlığı olduğu için yatış yapmak gerekiyormuş, ilkkez duydum, sebebini anlayamadım.
Sanırım günlük yatırıyorlar.
Ayyy kızlaar sakın yazın hamile kalmayın, eylülde kalıp ilkbaharda doğurun, fenalardayım, ev berbat, dışarıda işlerim var ama çıkamıyorum...
Kan uyuşmazlığı olduğu için yatış yapmak gerekiyormuş, ilkkez duydum, sebebini anlayamadım.
Ayyy kızlaar sakın yazın hamile kalmayın, eylülde kalıp ilkbaharda doğurun, fenalardayım, ev berbat, dışarıda işlerim var ama çıkamıyorum...