tesadüf Yeni Üye Üye 13 Haziran 2012 #30.251 nikicim sağol canım şimdi bir tek sahil kaldı onada beğendirebilirsem tam olacak🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: teşekkür ederim canlar 🙂 fotosunu eklicem en geç yarın 🙂 bu arada bizde evlilik yıl dönümümüzde evdeyiz ama sabahında tatile gidiyo olucaz 🙂 çok güzel bir tesadüf oldu bizim için yeni bi balayı gibi 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok hoş dennk gelmiş gerçekten bizde belki yıldönümünde erdeğe kaçrız 2 günlük🙂
nikicim sağol canım şimdi bir tek sahil kaldı onada beğendirebilirsem tam olacak🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: teşekkür ederim canlar 🙂 fotosunu eklicem en geç yarın 🙂 bu arada bizde evlilik yıl dönümümüzde evdeyiz ama sabahında tatile gidiyo olucaz 🙂 çok güzel bir tesadüf oldu bizim için yeni bi balayı gibi 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok hoş dennk gelmiş gerçekten bizde belki yıldönümünde erdeğe kaçrız 2 günlük🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Haziran 2012 #30.253 nickimi kim yedi' Alıntı: kafa nereye gidiyorsunuzzz tatileee :salıncak: Genişletmek için tıkla ... bana sormamışsın ama biz erdek kazdağları manyas avşa turu yapmayı düşünüyoruz her yerde 2şer gün dursak yeter
nickimi kim yedi' Alıntı: kafa nereye gidiyorsunuzzz tatileee :salıncak: Genişletmek için tıkla ... bana sormamışsın ama biz erdek kazdağları manyas avşa turu yapmayı düşünüyoruz her yerde 2şer gün dursak yeter
Kafa Hamiş Melek 13 Haziran 2012 #30.254 nickimi kim yedi' Alıntı: kafa nereye gidiyorsunuzzz tatileee :salıncak: Genişletmek için tıkla ... biz bu sene ayvalığa gidiyoruz canım 🙂 geçen sene çok istemiştim ama kocacımın isteği üzerine didime gitmiştik 🙂 inşallah güzel geçer çok hevesliyiz ikimizde 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: kafa nereye gidiyorsunuzzz tatileee :salıncak: Genişletmek için tıkla ... biz bu sene ayvalığa gidiyoruz canım 🙂 geçen sene çok istemiştim ama kocacımın isteği üzerine didime gitmiştik 🙂 inşallah güzel geçer çok hevesliyiz ikimizde 🙂
Kafa Hamiş Melek 13 Haziran 2012 #30.255 tesaduf' Alıntı: bana sormamışsın ama biz erdek kazdağları manyas avşa turu yapmayı düşünüyoruz her yerde 2şer gün dursak yeter Genişletmek için tıkla ... evet bencede yeter canım çok fazla oluncada insan sıklıyo 🙂 az kaldı tatilime bu hafta bitince sadece 1 haftam var 🙂 ha bu arada kardeşimin mezuniyetide temmuzun başında ve kayınvalidemlerin gelmesiyle denk düşmüyo çok şükür kızlar çok rahatladım 🙂
tesaduf' Alıntı: bana sormamışsın ama biz erdek kazdağları manyas avşa turu yapmayı düşünüyoruz her yerde 2şer gün dursak yeter Genişletmek için tıkla ... evet bencede yeter canım çok fazla oluncada insan sıklıyo 🙂 az kaldı tatilime bu hafta bitince sadece 1 haftam var 🙂 ha bu arada kardeşimin mezuniyetide temmuzun başında ve kayınvalidemlerin gelmesiyle denk düşmüyo çok şükür kızlar çok rahatladım 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Haziran 2012 #30.256 ben balayında pek bişey anlalamdım anca yedim içtik gezdik acvı bir yandan sızı bir yandan şimdi bende çok heveslyiim 🙂 inşalalh güzel geçer bu cumadan yokummmmmmmmm - - - Updated - - - kafa hayırlı olsun hediyen iyi günlerde kullan
ben balayında pek bişey anlalamdım anca yedim içtik gezdik acvı bir yandan sızı bir yandan şimdi bende çok heveslyiim 🙂 inşalalh güzel geçer bu cumadan yokummmmmmmmm - - - Updated - - - kafa hayırlı olsun hediyen iyi günlerde kullan
Kafa Hamiş Melek 13 Haziran 2012 #30.257 sahile uzan' Alıntı: ben balayında pek bişey anlalamdım anca yedim içtik gezdik acvı bir yandan sızı bir yandan şimdi bende çok heveslyiim 🙂 inşalalh güzel geçer bu cumadan yokummmmmmmmm - - - Updated - - - kafa hayırlı olsun hediyen iyi günlerde kullan Genişletmek için tıkla ... inşallah güzel geçer canım 🙂 sen bu cumamı çıkıyorsun izne 🙂 ne kadar sonra geri döneceksin canım 🙂 o dediğin yere gidiyorsunuz dimi canım vede yalnız tabiki 🙂 senin asıl balayı bu olcak sahil 🙂
sahile uzan' Alıntı: ben balayında pek bişey anlalamdım anca yedim içtik gezdik acvı bir yandan sızı bir yandan şimdi bende çok heveslyiim 🙂 inşalalh güzel geçer bu cumadan yokummmmmmmmm - - - Updated - - - kafa hayırlı olsun hediyen iyi günlerde kullan Genişletmek için tıkla ... inşallah güzel geçer canım 🙂 sen bu cumamı çıkıyorsun izne 🙂 ne kadar sonra geri döneceksin canım 🙂 o dediğin yere gidiyorsunuz dimi canım vede yalnız tabiki 🙂 senin asıl balayı bu olcak sahil 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Haziran 2012 #30.258 aynen ya valla yavaş yavaş hazırlıcam valizimi 🙂 ku-adasına gidiyoruz bakalım seneye kısmetse de ay-valık çok isterim - - - Updated - - - bir hafta canım anca iznim o kadar veriyorlar
aynen ya valla yavaş yavaş hazırlıcam valizimi 🙂 ku-adasına gidiyoruz bakalım seneye kısmetse de ay-valık çok isterim - - - Updated - - - bir hafta canım anca iznim o kadar veriyorlar
Kafa Hamiş Melek 13 Haziran 2012 #30.259 sahile uzan' Alıntı: aynen ya valla yavaş yavaş hazırlıcam valizimi 🙂 ku-adasına gidiyoruz bakalım seneye kısmetse de ay-valık çok isterim - - - Updated - - - bir hafta canım anca iznim o kadar veriyorlar Genişletmek için tıkla ... olsun ya oda yeter canım ya 🙂 tam sen geldiğinde ben izne çıkıyo olucam ay içime bi hüzün kapladı sizi özlüycem kızlar 🙂
sahile uzan' Alıntı: aynen ya valla yavaş yavaş hazırlıcam valizimi 🙂 ku-adasına gidiyoruz bakalım seneye kısmetse de ay-valık çok isterim - - - Updated - - - bir hafta canım anca iznim o kadar veriyorlar Genişletmek için tıkla ... olsun ya oda yeter canım ya 🙂 tam sen geldiğinde ben izne çıkıyo olucam ay içime bi hüzün kapladı sizi özlüycem kızlar 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Haziran 2012 #30.260 sahile uzan' Alıntı: aynen ya valla yavaş yavaş hazırlıcam valizimi 🙂 ku-adasına gidiyoruz bakalım seneye kısmetse de ay-valık çok isterim - - - Updated - - - bir hafta canım anca iznim o kadar veriyorlar Genişletmek için tıkla ... bizde 2 gün orda geçireceğiz canım ama aynı zamanlarda çıkmıyoruz yoksa orda basardım sizi🙂
sahile uzan' Alıntı: aynen ya valla yavaş yavaş hazırlıcam valizimi 🙂 ku-adasına gidiyoruz bakalım seneye kısmetse de ay-valık çok isterim - - - Updated - - - bir hafta canım anca iznim o kadar veriyorlar Genişletmek için tıkla ... bizde 2 gün orda geçireceğiz canım ama aynı zamanlarda çıkmıyoruz yoksa orda basardım sizi🙂