shuzur Daimi Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.322 sahile uzan' Alıntı: inş. huzur gidip geliriz gerçi hani zamanımız olsa az evdede vakit geçirip güzel güzek akşam emekleri hazırlasam kocama kapı açsam ama yok bir hafta evire çevire kullanayım Genişletmek için tıkla ... bizim hiç belli değil ne zaman tatile çıkabileceğimiz. 🙁 işler çok yoğun bir ara planlamak lazım. tesaduf' Alıntı: bak ikiside çıkmış burda canım Genişletmek için tıkla ... oy çok tatlılarmış.. güle güle bakın canım. ilk defa böyle sarı gördüm. sen demesen ben onu balık sanardım. 🙂
sahile uzan' Alıntı: inş. huzur gidip geliriz gerçi hani zamanımız olsa az evdede vakit geçirip güzel güzek akşam emekleri hazırlasam kocama kapı açsam ama yok bir hafta evire çevire kullanayım Genişletmek için tıkla ... bizim hiç belli değil ne zaman tatile çıkabileceğimiz. 🙁 işler çok yoğun bir ara planlamak lazım. tesaduf' Alıntı: bak ikiside çıkmış burda canım Genişletmek için tıkla ... oy çok tatlılarmış.. güle güle bakın canım. ilk defa böyle sarı gördüm. sen demesen ben onu balık sanardım. 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.323 ayyyyyy ay sıcak bugünde etek giudim püfür püfür esiyor valla oh
nickimi kim yedi Hamiş Melek 14 Haziran 2012 #30.326 şıpıcıkkk sende yok mu bebiş haberleri 🙂) - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: ayyyyyy ay sıcak bugünde etek giudim püfür püfür esiyor valla oh Genişletmek için tıkla ... etek mi esiyor kuzu ohh ohhh
şıpıcıkkk sende yok mu bebiş haberleri 🙂) - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: ayyyyyy ay sıcak bugünde etek giudim püfür püfür esiyor valla oh Genişletmek için tıkla ... etek mi esiyor kuzu ohh ohhh
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.327 shuzur' Alıntı: bizim hiç belli değil ne zaman tatile çıkabileceğimiz. 🙁 işler çok yoğun bir ara planlamak lazım. oy çok tatlılarmış.. güle güle bakın canım. ilk defa böyle sarı gördüm. sen demesen ben onu balık sanardım. 🙂 Genişletmek için tıkla ... ama çok ürüyorlar ablası ya geri vermeyi düşünüyoruz🙂
shuzur' Alıntı: bizim hiç belli değil ne zaman tatile çıkabileceğimiz. 🙁 işler çok yoğun bir ara planlamak lazım. oy çok tatlılarmış.. güle güle bakın canım. ilk defa böyle sarı gördüm. sen demesen ben onu balık sanardım. 🙂 Genişletmek için tıkla ... ama çok ürüyorlar ablası ya geri vermeyi düşünüyoruz🙂
shuzur Daimi Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.328 tesaduf' Alıntı: ama çok ürüyorlar ablası ya geri vermeyi düşünüyoruz🙂 Genişletmek için tıkla ... ben çok sevdim bana gönderin 🙂
tesaduf' Alıntı: ama çok ürüyorlar ablası ya geri vermeyi düşünüyoruz🙂 Genişletmek için tıkla ... ben çok sevdim bana gönderin 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.329 shuzur' Alıntı: oy çok tatlılarmış.. güle güle bakın canım. ilk defa böyle sarı gördüm. sen demesen ben onu balık sanardım. 🙂 Genişletmek için tıkla ... 2 tanede cam balığımız var onlarında fotosunu koyayım süperler
shuzur' Alıntı: oy çok tatlılarmış.. güle güle bakın canım. ilk defa böyle sarı gördüm. sen demesen ben onu balık sanardım. 🙂 Genişletmek için tıkla ... 2 tanede cam balığımız var onlarında fotosunu koyayım süperler
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.330 shuzur' Alıntı: ben çok sevdim bana gönderin 🙂 Genişletmek için tıkla ... gönderelim ama çok fena basıyorlarmış akvaryumu ya yol yakınken kurtulun diyorlar
shuzur' Alıntı: ben çok sevdim bana gönderin 🙂 Genişletmek için tıkla ... gönderelim ama çok fena basıyorlarmış akvaryumu ya yol yakınken kurtulun diyorlar