Tes biz country alırız ama neresi için country olur bilemiyorum en çok mutfak da hoşuma gidiyor bernardo'da pembe minik çiçekli pasta takımı begendim 349 liraydı fiyatı pahalı degil mi?Evin her tarafı country olursa çok kabalık olurmu emir büyük yerden geldi 🙂
pahalıymış canım ya. ben şimdilik yatak odasını paylaşayım bir ara mutfak içinde araştırmalara giderim🙂 Sen dekorasyon modasını biliyorsun insanlar en çok ne arar bana söylersin🙂
yazılar fotolardan daha gusel ve akıcı😉bn görsellik kısmını seviom hemen fotolarda aradıgım şey bu oluyor bu sene cok ıstedm kursa gıtmek fırsat zaman yok ki kızlar bn cıkıom diyet yemegımı alım erken dagıtılıyor😀 öpüorum sizleri
ben almadım tiwity, renkli ufak dikdörtgen tabaklar oluyor ya onlardan almıştım birde ve tantitoniden hediye gelen beyaz tabaklarımı kullanıyorum.
servis içinse yemek takımımın tatlı tabaklarını kullanıyorum bence gerek yok.
ben almadım tiwity, renkli ufak dikdörtgen tabaklar oluyor ya onlardan almıştım birde ve tantitoniden hediye gelen beyaz tabaklarımı kullanıyorum.
servis içinse yemek takımımın tatlı tabaklarını kullanıyorum bence gerek yok.
yazılar fotolardan daha gusel ve akıcı😉bn görsellik kısmını seviom hemen fotolarda aradıgım şey bu oluyor bu sene cok ıstedm kursa gıtmek fırsat zaman yok ki kızlar bn cıkıom diyet yemegımı alım erken dagıtılıyor😀 öpüorum sizleri