Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

banada denemek hala bi kısmet olmadı. fırınımız hala bozuk. artık nezaman alırsak yada fırın nezaman kendi kendine düzelirse

Zayıflamam lazım kızlarrr

Eşimle iddaya girdik bana yapamazsın dedi.
Bende yaparım dedim,ama ne yapsam da zayıflasam bilemiyorum.
Spor yapacak hiç halim kalmıyor menü olarak ne yesem acaba?

ben bunu evlenmeden önce uygulayarak 8 kilo verdim. spor yaptım birde 18 den sonra yemek yemedim. şimdi bunu uygulamam mümkün olmuyor mağlesef. akşamları sadece salata da yiyebilirsin sozsuz falan. akşam nekadar az yersen okadar iyi.

vallahi canım ben kayınvalidemin gününde yaptım kurabiyeyi 15 kişi vardı herkes herşey çok güzel olmuş ama kurabiye süper olmuş dedi 6-7 kişiye tarif verdim çok güzel olmuş ağızda dağılıyor hazır sandık dediler

Ben yemek zaten yemiyorum kuzucum benim derdim abur cubur ama istikrarlı olmak için bana düzenli menü şart.
Araştırıyorum bakalım düzenli bir liste.

bidahakine sölerim ayol. kanka olduk zaten. müsait zaman evinede gitcem misafir olcam 🙂)

söyle şıpıdık söyle

önemli değil cerkez tuzu böyle kırmızı bırsey bnde vr ama pek sevmıyorum baldem kremsantılı kurabıyeyı sevmeyen olmadı bugne kadr tarfte eksk yapmış olabılrmısın cunku cok lezzetlı 1 hafta bayatlamıyor yumasacık agızda dagılıyor

tesaduf ben bırde tarcın atıyorum cevız ıcı koyuyorum süper oluyor

bende kime yaptıysam tarıf ıstedıler ama damak tadı tbı ben ıcne tarcında atıyorum cevızı rondoda cekıom hamura katıyorum süper oluyor vala