kullanıcı adından profiline gitmiştim. daha önceki yazışmalarını okumuştum 🙂
sonra dedim böyle böyle biri bizi okuyo. tes de dediki aaa yengem olabilir.
mantıklarını fazla bilmiyorum ne düşünüpte geliyorlar bir yandan iyi oluyor annem zaten bacağı ağırıyor zırt pırt çay taşıcak en iyisi hem annemelre hem onlara hizmet etmiş olurum aıp olur mu diye düşünüyorlar hiç bir fikrim yok ama bence saçma bana saçma gelen onlara çok normal gelir gidiyoz geliyoz işte annemle telefonda dedikodu yapıyoruz
aslında tes gibi yapsaymışız en baştan birgün orda bir gün aşağıda 🙂 ama şimdi klızçenin kapısından geçiyorum onlar benim kapı kapatışımdan bile geldiğmi anlayıp kapıı açıyorlar haliyle mrb komşummm 🙂 ille diyosun
Sahil yapcak birşey yok kuzum artık sen onlara,onlarda sana alıştılar 1 yıl oldu ama sen yinede bebek olduktan sonra olan davranışlara dikkat et bak çok yakınsınız kendi çocugunu,kendin istedigin gibi yetiştir
sahil sende kızçeni kafan takma dediğim gibi ben olsam tatilde telide kapatırım olur biter çatlasın dursun
yine söylüyorum sen çooook sabırlısın .. ne kızçesi ben bazen kocama bile ben bugün annemle takılıyorum canımın için diyorum ne demek istediğimi anlıyo