nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Haziran 2012 #30.551 tesaduf' Alıntı: sizi hemen bu topiğe alalım o zaman🙂 https://www.meleklermekani.com/guzel-sozler-and-mesajlar/28094-atasozleri.html Genişletmek için tıkla ... yok ben terk etmem burayı kuzu - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: patatesin ter türlüsünü severim mantısı çanağı salatası kızartması yemeği patates iyiki varsın - - - Updated - - - aranı yok içmeyeee atla gider ... Genişletmek için tıkla ... süper gerçekten
tesaduf' Alıntı: sizi hemen bu topiğe alalım o zaman🙂 https://www.meleklermekani.com/guzel-sozler-and-mesajlar/28094-atasozleri.html Genişletmek için tıkla ... yok ben terk etmem burayı kuzu - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: patatesin ter türlüsünü severim mantısı çanağı salatası kızartması yemeği patates iyiki varsın - - - Updated - - - aranı yok içmeyeee atla gider ... Genişletmek için tıkla ... süper gerçekten
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Haziran 2012 #30.552 Kafa' Alıntı: ne yapalım tess körler sağırlar birrbirini ağırlar kimse yoktu bizde ortada cirit atıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... gelince farkettim sizi bir daha yanlız bırakmamak lazım atasözü fareleri sizi 🙂🙂
Kafa' Alıntı: ne yapalım tess körler sağırlar birrbirini ağırlar kimse yoktu bizde ortada cirit atıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... gelince farkettim sizi bir daha yanlız bırakmamak lazım atasözü fareleri sizi 🙂🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Haziran 2012 #30.553 sahile uzan' Alıntı: favorim veee beğenirim ne ekersen onu biçersinnn hep eken oldumda bir türlü biçim tutmuyor Genişletmek için tıkla ... 🙂) aynen kuzu ekiyozz biçemiyoruzz bu ne adaletsizlik
sahile uzan' Alıntı: favorim veee beğenirim ne ekersen onu biçersinnn hep eken oldumda bir türlü biçim tutmuyor Genişletmek için tıkla ... 🙂) aynen kuzu ekiyozz biçemiyoruzz bu ne adaletsizlik
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Haziran 2012 #30.554 sahile uzan' Alıntı: patatesin ter türlüsünü severim mantısı çanağı salatası kızartması yemeği patates iyiki varsın - - - Updated - - - aranı yok içmeyeee atla gider ... Genişletmek için tıkla ... atasözü olayına son noktayı koymuşsun sahil ya süpersin🙂 bir daha bu ikisini burda yanlız bırakmayalım🙂
sahile uzan' Alıntı: patatesin ter türlüsünü severim mantısı çanağı salatası kızartması yemeği patates iyiki varsın - - - Updated - - - aranı yok içmeyeee atla gider ... Genişletmek için tıkla ... atasözü olayına son noktayı koymuşsun sahil ya süpersin🙂 bir daha bu ikisini burda yanlız bırakmayalım🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Haziran 2012 #30.555 nickimi kim yedi' Alıntı: 🙂) aynen kuzu ekiyozz biçemiyoruzz bu ne adaletsizlik Genişletmek için tıkla ... o zaman tam bu duruma uygun bir tanede benden gelsin (not: sizi durdurmaya gelmiştim benide kendinize benzettiniz🙂 ) sabreden derviş, muradına ermiş.
nickimi kim yedi' Alıntı: 🙂) aynen kuzu ekiyozz biçemiyoruzz bu ne adaletsizlik Genişletmek için tıkla ... o zaman tam bu duruma uygun bir tanede benden gelsin (not: sizi durdurmaya gelmiştim benide kendinize benzettiniz🙂 ) sabreden derviş, muradına ermiş.
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Haziran 2012 #30.556 twettysale' Alıntı: Hoşbulduk kuzularım Tesss kıymalısını yaptınmı hiç? Genişletmek için tıkla ... onu yapmadım canım onun içi nasıl oluyor
twettysale' Alıntı: Hoşbulduk kuzularım Tesss kıymalısını yaptınmı hiç? Genişletmek için tıkla ... onu yapmadım canım onun içi nasıl oluyor
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Haziran 2012 #30.557 ay kızlar beni faceden takip edebilirsiniz hepnizi özleyeceğim ay ay işte yapmak gelmior tatil havasımı sardı nee 🙂
ay kızlar beni faceden takip edebilirsiniz hepnizi özleyeceğim ay ay işte yapmak gelmior tatil havasımı sardı nee 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Haziran 2012 #30.558 tesaduf' Alıntı: o zaman tam bu duruma uygun bir tanede benden gelsin (not: sizi durdurmaya gelmiştim benide kendinize benzettiniz🙂 ) sabreden derviş, muradına ermiş. Genişletmek için tıkla ... valla kuzu sende 40 yerden buraya yetişebiliyorsun
tesaduf' Alıntı: o zaman tam bu duruma uygun bir tanede benden gelsin (not: sizi durdurmaya gelmiştim benide kendinize benzettiniz🙂 ) sabreden derviş, muradına ermiş. Genişletmek için tıkla ... valla kuzu sende 40 yerden buraya yetişebiliyorsun
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Haziran 2012 #30.559 sahile uzan' Alıntı: ay kızlar beni faceden takip edebilirsiniz hepnizi özleyeceğim ay ay işte yapmak gelmior tatil havasımı sardı nee 🙂 Genişletmek için tıkla ... sahi sen gidiyorsun ben bu iki çatlakla başbaşa kalacağım artık sen yokken topiği neye çevirirler Allah bilir
sahile uzan' Alıntı: ay kızlar beni faceden takip edebilirsiniz hepnizi özleyeceğim ay ay işte yapmak gelmior tatil havasımı sardı nee 🙂 Genişletmek için tıkla ... sahi sen gidiyorsun ben bu iki çatlakla başbaşa kalacağım artık sen yokken topiği neye çevirirler Allah bilir
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Haziran 2012 #30.560 nickimi kim yedi' Alıntı: valla kuzu sende 40 yerden buraya yetişebiliyorsun Genişletmek için tıkla ... sorma ya aynı anda 40 şeyi birden yapmya çalışıyorum kafam döndü sahil gidince beni fazla yormayın akıllı uslu kızlar olun lütfen
nickimi kim yedi' Alıntı: valla kuzu sende 40 yerden buraya yetişebiliyorsun Genişletmek için tıkla ... sorma ya aynı anda 40 şeyi birden yapmya çalışıyorum kafam döndü sahil gidince beni fazla yormayın akıllı uslu kızlar olun lütfen