twettysale Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.611 Esen bende kurabiyelerini çok begendim insan onları yemeye kıyamaz ne kadar orjinal olmuş
Kafa Hamiş Melek 18 Haziran 2012 #30.613 periii hoşgeldin kuzu özledik tabi nerdesin sen bakalım nasıl oldun 🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.614 twettysale' Alıntı: Esen bende kurabiyelerini çok begendim insan onları yemeye kıyamaz ne kadar orjinal olmuş Genişletmek için tıkla ... sağol cnm benimm.orjinalkurabiyelerime orjinal bir isim arıyorum senin aklına gelir belki peri hoşgeldin canım nbr
twettysale' Alıntı: Esen bende kurabiyelerini çok begendim insan onları yemeye kıyamaz ne kadar orjinal olmuş Genişletmek için tıkla ... sağol cnm benimm.orjinalkurabiyelerime orjinal bir isim arıyorum senin aklına gelir belki peri hoşgeldin canım nbr
twettysale Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.615 Periii özledik tabiki neler yaptın anlat bakalım.. Tamam canımm bulursam hemen paylaşırım seninle,önlükleriniz filan çok şekermiş 🙂 Tesss neler vardı menünde?
Periii özledik tabiki neler yaptın anlat bakalım.. Tamam canımm bulursam hemen paylaşırım seninle,önlükleriniz filan çok şekermiş 🙂 Tesss neler vardı menünde?
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.616 periiii hoşgeldin canım. Twetycim hemen sayayım menümü mercimek çorbası yoğurtlu mayonezli közlenmiş kırmızı biber salatası çoban salata -zeytinyağlı kuru bakla - hindi kapama -limonata -kavun -dondurma
periiii hoşgeldin canım. Twetycim hemen sayayım menümü mercimek çorbası yoğurtlu mayonezli közlenmiş kırmızı biber salatası çoban salata -zeytinyağlı kuru bakla - hindi kapama -limonata -kavun -dondurma
twettysale Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.617 Ellerine saglık canım benim hindi kapamayı nasıl yaptın
esennruzgar Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.618 süper birmenüüü çokacıktım zaten ağzım sulandı, tmm twetty bekliorum fikirlerini
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.619 esennruzgar' Alıntı: cnm öle kurabiye isminde var bir bayan özenmşiş gibi olabilirim s-e-v-gi k-urab-iye e-v-i Genişletmek için tıkla ... aklıma geldikçe paylaşırım canım ama ben sugarlı olanı beğenmiştim
esennruzgar' Alıntı: cnm öle kurabiye isminde var bir bayan özenmşiş gibi olabilirim s-e-v-gi k-urab-iye e-v-i Genişletmek için tıkla ... aklıma geldikçe paylaşırım canım ama ben sugarlı olanı beğenmiştim
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.620 twettysale' Alıntı: Ellerine saglık canım benim hindi kapamayı nasıl yaptın Genişletmek için tıkla ... hindiyi düdüklüde haşladım pirici yıkadım tepsiye aldım üzerini biraz geçecek kadar hindi suyu koydum hindi etinide pirincinüstüne koydum tuzlayp fırına verdim pirinçsuyunu çekince tamamdır
twettysale' Alıntı: Ellerine saglık canım benim hindi kapamayı nasıl yaptın Genişletmek için tıkla ... hindiyi düdüklüde haşladım pirici yıkadım tepsiye aldım üzerini biraz geçecek kadar hindi suyu koydum hindi etinide pirincinüstüne koydum tuzlayp fırına verdim pirinçsuyunu çekince tamamdır