Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

esencim içten sarardıysa bi çözümü yom heralde ama dıştan sarardıysa ben sensodyn kullanıyorum evde beyazlatıcı formülü iyi geldi bana memnunum yani

kızlar bilmiorumiçtenmidıştanmı
alt dişlerimde birdişim geridekalıo fırçalıorum çıkmıo
çokçirkinduruo ama kahve çay çok içiyorum
karbonat bile sürdüm düşünün yok banamısın demio
sens.denedim cnm o dabir işe yaramadı.

kızlar benimde şimdi bşıma bişiy geldi kimseye güvenilmio
insanlar ne tuhaf
bi bayan var xin akrabası yeni başladı işe
benleiyi konuşuo bu sabah benim dedikodumu yaparken duydumşok oldum şuanda
farketmedi duyduğumu geldi yanıma diğerlerini konuşuo ay çok şaşkınım

ya insanlar neden böyle hep fesat olmak zorundalar ben anlamıyorum boşver yapsın dedikodunu canım günahlarını alır işte.

- - - Updated - - -

hafta sonu misafirlerim vardı kızlar hamurlu pişi yaptım ve tava böreği peynirli bayıldılar böreğimde çok güzel oldu çok pratik isteyene tarir verebilirim kahvaltılarda vazgeçilmezim artık

hemen ver tarifini nikiiii azcık kafam dağılsın benimde

hafta sonu misafirlerim vardı kızlar hamurlu pişi yaptım ve tava böreği peynirli bayıldılar böreğimde çok güzel oldu çok pratik isteyene tarir verebilirim kahvaltılarda vazgeçilmezim artık

ya insanlar neden böyle hep fesat olmak zorundalar ben anlamıyorum boşver yapsın dedikodunu canım günahlarını alır işte.

- - - Updated - - -

hemen ver tarifini nikiiii azcık kafam dağılsın benimde
aynen cnm ben biliordumbunu amakulaklarımladuymakhoşuma gitmedi
niki yazsana bebişhazıryufkadanmı
evdeyufka var ben hiçbirşey yapamıorumbozulcak ya

evet kuzlar hazır yufkadan heen yazın 🙂)

ben 3 yufka kullandım tam oldu
1 yumurta ,1 çay bardağı süt ve yarım çay bardağı sıvı yağ bunları karıştırın.geniş bir tava alın ve yağlayın tabanını yufkanın birini yerleştirin içine kenarlardan sarkacak sonra içine sütlü karışımdan dökün baya sonra diğer yufkayı 4 e bölün tavaya yerleştirin tekrar sütlü karışımdan dökün ve üstüne peynir maydanoz koyun bolca diğer 3. yufkayıda 4 e bölüp yerleştirn üstüne yine sütlü karışımdan baya baya sürün dışa sarkan yufkayı kapatın ve arkalı önlü pişirn orta ateşte misss oluyorr afiyett olsun.