tesadüf Yeni Üye Üye 19 Haziran 2012 #30.711 esennruzgar' Alıntı: kızlar kartvizitciyle konuştum 1000tane sipariş veriom cumartesigörüşcez logomu yazdırcam Genişletmek için tıkla ... süpersin esencim ya azmini kıskanıyorum🙂 maşallah maşalah - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: Allah yüzümü kara çıkarmasın inş.utandırmasın.inş.yapabilirim Genişletmek için tıkla ... yaparsın cnım sen
esennruzgar' Alıntı: kızlar kartvizitciyle konuştum 1000tane sipariş veriom cumartesigörüşcez logomu yazdırcam Genişletmek için tıkla ... süpersin esencim ya azmini kıskanıyorum🙂 maşallah maşalah - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: Allah yüzümü kara çıkarmasın inş.utandırmasın.inş.yapabilirim Genişletmek için tıkla ... yaparsın cnım sen
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Haziran 2012 #30.712 kafacık banada atsana tarifi gerçi ben üzerini kaplayamam ama olsun bende çikolata gannaj yaparım🙂
Kafa Hamiş Melek 19 Haziran 2012 #30.713 tesaduf' Alıntı: kafacık banada atsana tarifi gerçi ben üzerini kaplayamam ama olsun bende çikolata gannaj yaparım🙂 Genişletmek için tıkla ... gönderiyorum canım 🙂
tesaduf' Alıntı: kafacık banada atsana tarifi gerçi ben üzerini kaplayamam ama olsun bende çikolata gannaj yaparım🙂 Genişletmek için tıkla ... gönderiyorum canım 🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 20 Haziran 2012 #30.714 günaydın kuzuşlar niki tarifin yayında canımcım tes üzerini kaplamasanda tadı çok güzel petibör gibi bende yapıcam kaplamadan hem denemem lazım
günaydın kuzuşlar niki tarifin yayında canımcım tes üzerini kaplamasanda tadı çok güzel petibör gibi bende yapıcam kaplamadan hem denemem lazım
esennruzgar Yeni Üye Üye 20 Haziran 2012 #30.715 kızlar akşamçok geç yattık gözlerimkapanıo. ark.laroturmaya çağırdılar anlatmıştım ya kız hemen kaldırdı dışarı çıktık dieonlar çağırdı gönül almaya herhalde.ama sabah daha zinde kalktım çok uyuyunca insan mıyışıo herhal.yinede uykum varr
kızlar akşamçok geç yattık gözlerimkapanıo. ark.laroturmaya çağırdılar anlatmıştım ya kız hemen kaldırdı dışarı çıktık dieonlar çağırdı gönül almaya herhalde.ama sabah daha zinde kalktım çok uyuyunca insan mıyışıo herhal.yinede uykum varr
aşkkelebeği Hamiş Melek 20 Haziran 2012 #30.716 Günaydın kızlar sencim tebrik ediyorum seni hem çalışıp hem güsel şeyler başarıyorsun bugün hiç keyfim yok kızlar
Günaydın kızlar sencim tebrik ediyorum seni hem çalışıp hem güsel şeyler başarıyorsun bugün hiç keyfim yok kızlar
nickimi kim yedi Hamiş Melek 20 Haziran 2012 #30.717 günaydın kuzuşlarrrrrrrrrr kelebeğim ne oldu canın neden sıkkın aaaaaaaaaa essencimm çok güzel olmuş valla zu-zu-nun tarifi ha
günaydın kuzuşlarrrrrrrrrr kelebeğim ne oldu canın neden sıkkın aaaaaaaaaa essencimm çok güzel olmuş valla zu-zu-nun tarifi ha
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Haziran 2012 #30.718 Günaydın kızlar. Benimde çok uykum var burnum da tıkalı. Kelebekcim hayırdır canım
nickimi kim yedi Hamiş Melek 20 Haziran 2012 #30.719 esennnnncimmm harika görünüyor yumuşak oldu değil mi canım süt kokusu varmıydı nasıldı
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Haziran 2012 #30.720 nickimi kim yedi' Alıntı: esennnnncimmm harika görünüyor yumuşak oldu değil mi canım süt kokusu varmıydı nasıldı Genişletmek için tıkla ... yufkalı tarifler ustası niki. Bende gözleme tarfiini bir ara sürekli yapıyordum şimdi eşim rejimde ya yufka almıyoruz eve
nickimi kim yedi' Alıntı: esennnnncimmm harika görünüyor yumuşak oldu değil mi canım süt kokusu varmıydı nasıldı Genişletmek için tıkla ... yufkalı tarifler ustası niki. Bende gözleme tarfiini bir ara sürekli yapıyordum şimdi eşim rejimde ya yufka almıyoruz eve