Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hoşgeldin canım evet dişlerimde yenilendi iyi oldu🙂 Ya süper bir duygu ikra ya fotosunu çekebilirmisin odasının

hoşbulduk ikracım
evet ya güzeldi yedik içtik değdi verilen paraya herşeye değdi
çok bunalmıştım iyi oldu 🙂

sen iyisin değilsin geçmiş olsun sıcak iyi gelir derler güzelce kremle masaj yaparak geçer benimde tatildeyken tutuldu klima açık uyumuşuz birde kafam terlemiş a ne biçim oldum dedim koçiş hazırlan hamama sıcak sıcak açıldı orda 🙂

bebişinin eşyalarıda gelmiş amanda aman inş. sağ salim kucağına alırsın iyi günlerde kullanırsınız

ahhh kuzum özlemişim valla senii tombişimmmmmmmm benim🙂) bi öpücük ver bakimm

sorma telaş telaş üstüne nişan telaşını bi atlatsak düğün kolay ya

Sizin nişanı oldu sanıyorum ben canımcım yaa, sizde de bohça muhabbeti çok telaş yaptırıyormu, bizim ev bile dağılmıştı bee, annem sürekli döküp bişiler çıkarıyordu...

hoşgeldin canım evet dişlerimde yenilendi iyi oldu🙂 Ya süper bir duygu ikra ya fotosunu çekebilirmisin odasının

Tabi memnuniyetle çekerim 🙂 Ama oda değil canım, odamıza uygun dolap yaptırdık, büyüyünce ayırıcaz, beşiği henüz kurmadık, ama çekilebilecekleri çekeyim...

Gecenin köründe eşime krem sürdürdüm ama fayda etmedi, sıcak bir duş iyi gelecekte, sıcağada hiç gelemiyorum, eşim b vitamini eksikliğinden diyor, bugün doktora soracak bakalım ne diyecek.
Saol canımcım aşyalar için..

daha iyi düşünmüşsünüz canım ama biz komidin sığdıramadık yatak dolap hiç sığdıramayız odamıza🙂 MEcburen hememn odasını yaparız biz

Bu arada dün akşam görümcem beni telefona istedi şok oldum, bebeğin ne eksiği var diye sordu, saf yaa bide diyorki '.....'e (eşime) sürekli soruyorum ne eksiği var diye, oda ikra'yla konuş ben bilmem dedi, o yüzden sana soruyorum' dedi, sinir oldum, sanki çok meraklıyım ben konuşmaya, saflığındanmı yoksa beni sinir etmek içinmi söyledi anlayamadım.

Bende aldırdıkça aldırıcam gıcıklık değilmi, hem halası bebeğin, alsın nolcakki. Uyku setini, bornoz takımını ve battaniyesini alacak, yine eksik olursa söylerim ben dedim, sizce iyi yapıyormuyum?

kızlar bezelye felan koydunuz mu🙂

ay bu yaz hiçbirşey koymaycağım

Koydum ben çok iyi oluyor, patlıcanda koyucam ablam koymuştu çok güzel oluyor. Vişne koyucam, biber dolması düşünüyorum yine, tabi fasülyede, umarım ben gelene kadar yetişir, yada gitmedenmi koysam napsam...

daha iyi düşünmüşsünüz canım ama biz komidin sığdıramadık yatak dolap hiç sığdıramayız odamıza🙂 MEcburen hememn odasını yaparız biz

Kendi evin olunca oda iyi oluyor biz malum hem kiracı, hem tayinciyiz, bu dolap iyi olacak, resimleri çekip geleyim...