Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ben de ramazadan sonra bayramla birleştirmek istiyorum kelebegim ....Havalar diger yerlerde nasıl ama burası çok esiyor

bnde turları arastrdm fıyatlr cok yuksek uçmuşlr resmen kapadokyay gıtmeyı cok ıstıorm tvett merak edıorum goren varmı aranzda

- - - Updated - - -

c.tesi kpss var kızlar eşim giricek.
çıkıştada ist.a eminönüne gidicez.malzemelerimi almak için

şekerm şimdden eşine basarılar emınonu dednde aklıma balk ekmk geldii🙂

verilmiş sadakanız varmış ikracım geçmiş olsun sen bırak artık gezi olaylarını tabiki o halde yoracaktır seni yolda arabada olsa bile o tabelalara bakmak okumak kalabalık gelen geçeni izlemekte yoruyor insanı ben ille okurum bu huyumdan vazgeçemiyorum malesef

her evde oluyor küsmeler tatışmalar önemli olan uzamaması 🙂

- - - Updated - - -

kelebekçim ben geçen hafta geldim fakat hiç gitmemiş gibiyim 🙂

esen iyi şanslar inşallah başarır ve istediği yere gelir artık kpss umutta yok
bir sürü bölümler biri sürü alımlar sanki bizlere hiç sıra gelemyecek gibi

inş. olur nikoda gircek sanırım

esen iyi şanslar inşallah başarır ve istediği yere gelir artık kpss umutta yok
bir sürü bölümler biri sürü alımlar sanki bizlere hiç sıra gelemyecek gibi

inş. olur nikoda gircek sanırım
sağolun kızlarpek çalışmadı geçen yıl bilgisiyle gircek biryeri kazanırmı bilmempekumutlu deilim ama yinede inş. olur.çok zorlaştırdılar artık işi memur olmak çok zor.

Ben de taze fasulyeyi çok seviyorum ama beni çok ugrastırıyor;yarım saat onunla ugrasıyorum ayıkla iyice kılçıklarını falan filan birde bıçakla kesiyorum ben,çok da iyi pişmesi gerekiyor🙂
Kelebegim ben büyük ihtimalle yazlıga giderim 🙂artık evlendikten sonra gezmelere başlayabiliriz ama orası hakkında çok pahalı diye durdum gidersen benim yerimede balonla gez