Slm kızlar kimsecikler kalmamış, bu aralar sancılarım başladı, malum evde de yapılması gerekenler var o nedenle gelemiyorum. Yarın arkadaşının oğlunun doğum günü var.
Dün arkadaşımın bebişi geldi, 15 gün erken geldi ama çook tatlı, 2,5 kilo 45 cm, ben oğluma bakamam diye korkuyordum ama oğluşum daha şimdiden 2,5 kilo ve 46 cm, muhtemelen uzamıştır, geçen hafta bu boyutlardaydı, yani bakılmayacak gibi değil.
Malum İstanbul iptal olunca çantamı hazırlamay karar verdik ve dün bir yığın alışveriş yaptık, ne zormuş meğer, bebk bile olsa insan alırken çok düşünüyor, ama şunu itiraf etmeliyimki çok zevkli 🙂 Kendime alırken bile bu kadar zevk almıyorum.
Son dk. haberlerine geleyim, bugün annemle konuştum ve doğuma annem gelecek, ölürümde seni bırakamam oralarda dedi, bende ablamı aradım hiçbişey olmamış gibi konuştum, enişte bozuntusuda oradaydı, görsün bizim bu tür şeylerden birbirimizden kopmayacağımızı, onun yüzünden ablamı atamam heralde.
Neymiş geçen kandilde eşime msj atmışta, eşim cvp yazmamış, tavır sebebi buymuş, o kadar saçma bi sebepki, ablam sanırım konuşmuyor onunla, buna sebep verdiğim için üzülüyorum ama sonucun böyle olacağını bilmiyordum gerçekten.
Annem geri kalanları alıp gelecek, oğluşumun herşeyi tamamlandı sayılır, sadece yıkanıp ütülenecek.
Bizde plan yaptık, 6 ve 7 ekim 2 kuzenimin düğünü var, haftasınada kardeşimin düğünü var.
Nasipse ilk önce Afyon'a kaplıcada kafa dinlemeye gidicez, sonra İzmir'de 2-3 gün kalıp teyzemlere düğüne geçicez, oradan annemi alıp İstanbul'a geçicez.
İnş. planımız tutar.
Son havadisler bunlar, geçmişi çok okuyamadım Esen'cim seninde sıkıntıların varmış ama evlilik buymuş, yeni yeni farkediyoruz. Derlerdi de inanmazdım, evlenince eşinden başka ailen olmuyormuş. Ama yinede şükredelim, anne diyebileceğimiz, üzüldüğümüz zaman yanına koşup gidebileceğimiz biri var, olmasaydı daha zor olurdu...