Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Yazdım sana sabahdannn aklıma geliverdin şansa bakkk vadi yok kafa ne ediyor acep diye düşündüm :cici:

ay dün eşim beni almaya geldi bu akşamda kurtlar yok dedi ayyy bi çığlık attım sahimiiiii diye çocuklar gibi sevindem..

benimde hemen sen geldin aklıma valla kız dedim niers ne yaptı acaba diye 😀

ay dün eşim beni almaya geldi bu akşamda kurtlar yok dedi ayyy bi çığlık attım sahimiiiii diye çocuklar gibi sevindem..

benimde hemen sen geldin aklıma valla kız dedim niers ne yaptı acaba diye 😀

Dışarı yemeğe çıkmaya karar verdik kuzucum.
Ama ben temizlik yaptım kociş gelene kadar,yoruldum.
Kocişde beni kırmadı dışardan aldı geldi,soframızı kurdu.
Sonra fatmagüle bakındık bu sefer kociş soru sordu
Sonra bir gün aranın acısını çıkardı kociş lunaparka gittik

en iyisini yapmışsınız ohh ne güzel sefanız olsun

cnm rapor istedim ama sonra vazgeçtim evde sıkılıcağımdan istemiyorum rapor
üstelik hastanede bile belki 40 kere arayıp rahatsız ettiler
kas zedelenmesi varmış tahlillerim temiz çıktı ama akşam epey sancılandım odanın anahtarı başka kimsede yok mecbur anahtarı vermeye gittim bugün.ordan da acile gittik abimle çok şeker bi dr vardı
sizin sinirlerinizde bozullmuş galiba b,raz dio bozulmaz mı dedim sakin kalmam beklenmesi anormal
hala sancım var iğne yaptılar ama yinede geçmedi öle neyse tahlillerimin temiz çıkmasına sevindim.

neyse doktora gitmen en azından iyi olmuş canım..kendimize çok dikkat etmeliyiz...sende dikkat et bak herşeyde elden giden sağlığımız oluyo malsef

kızlarrr bu telefon ile benim sakin olmam lazım dimii
erkekler bazen ne kadar anlayışsız oluo ne kadar misafir meraklısı arkadaş meraklısı oluo
ist.daki ark.larını çağırmış eşim onlar gelcez demişler buda diyememiş eşim rahatsız yarın gelin die Allahım ben ne diyeyim şimdi