Kafa Hamiş Melek 11 Temmuz 2012 #31.891 esennruzgar' Alıntı: günaydınnn bebişlerr Genişletmek için tıkla ... günaydın esencim ikranurr' Alıntı: Çok kasma kendini canımcım, zaten akşamdan akşama göreceksin, işin iyi yönünüde düşün, gidince yemek, çay hazır olacak, bu 10 günü değerlendir... Genişletmek için tıkla ... evet orasıda öyle kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum 🙂 twettysale' Alıntı: Kafa rahat ol canım bu kadar stres yapma Genişletmek için tıkla ... ah canım keşke ama stres yapmadan duramıyorum malesef
esennruzgar' Alıntı: günaydınnn bebişlerr Genişletmek için tıkla ... günaydın esencim ikranurr' Alıntı: Çok kasma kendini canımcım, zaten akşamdan akşama göreceksin, işin iyi yönünüde düşün, gidince yemek, çay hazır olacak, bu 10 günü değerlendir... Genişletmek için tıkla ... evet orasıda öyle kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum 🙂 twettysale' Alıntı: Kafa rahat ol canım bu kadar stres yapma Genişletmek için tıkla ... ah canım keşke ama stres yapmadan duramıyorum malesef
twettysale Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2012 #31.892 Sende aynı benim gibisin herşeyi kafamıza taka taka ne yapacagız anlıyorum seni canım ama bu kadar sıkma kendini
Sende aynı benim gibisin herşeyi kafamıza taka taka ne yapacagız anlıyorum seni canım ama bu kadar sıkma kendini
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Temmuz 2012 #31.893 kızlar evinizde en çok batan yer benim yatak oda çok batıyor saç kıl pöfff çok tozlanıor
cimcime eses Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2012 #31.895 sahile uzan' Alıntı: kızlar evinizde en çok batan yer benim yatak oda çok batıyor saç kıl pöfff çok tozlanıor Genişletmek için tıkla ... Benim en çok mutfak batıyor, halıları daha yeni yıkattım, dün akşam süt döktüm 🙁 Bir daha açık renk almıcam, hemde mutfağa hiç...
sahile uzan' Alıntı: kızlar evinizde en çok batan yer benim yatak oda çok batıyor saç kıl pöfff çok tozlanıor Genişletmek için tıkla ... Benim en çok mutfak batıyor, halıları daha yeni yıkattım, dün akşam süt döktüm 🙁 Bir daha açık renk almıcam, hemde mutfağa hiç...
twettysale Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2012 #31.896 Esen gelin şeklindeki kurabiyelerini daha çok begendim;bebek şeklindeki kurabiyende bir eksiklikk var gibi canım
Esen gelin şeklindeki kurabiyelerini daha çok begendim;bebek şeklindeki kurabiyende bir eksiklikk var gibi canım
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Temmuz 2012 #31.897 ikranurr' Alıntı: Benim en çok mutfak batıyor, halıları daha yeni yıkattım, dün akşam süt döktüm 🙁 Bir daha açık renk almıcam, hemde mutfağa hiç... Genişletmek için tıkla ... benmide açık ikra mutfak kremli hahaah üzerini özellikle tezgah tarafına örtü örtüyorum polar gibi ama yine batıyor
ikranurr' Alıntı: Benim en çok mutfak batıyor, halıları daha yeni yıkattım, dün akşam süt döktüm 🙁 Bir daha açık renk almıcam, hemde mutfağa hiç... Genişletmek için tıkla ... benmide açık ikra mutfak kremli hahaah üzerini özellikle tezgah tarafına örtü örtüyorum polar gibi ama yine batıyor
cimcime eses Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2012 #31.899 Bebek arabaları benim favorim 🙂 Ama hepsi pembe yaa, bizim bebişlerimizin başı kelmi 🙁
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Temmuz 2012 #31.900 sahile uzan' Alıntı: kızlar evinizde en çok batan yer benim yatak oda çok batıyor saç kıl pöfff çok tozlanıor Genişletmek için tıkla ... benimde banyo arası koridor kuzu acayip tüyler buluyorumm orayı sevmiyorum hiç🙂) yatak odası en temiz yer
sahile uzan' Alıntı: kızlar evinizde en çok batan yer benim yatak oda çok batıyor saç kıl pöfff çok tozlanıor Genişletmek için tıkla ... benimde banyo arası koridor kuzu acayip tüyler buluyorumm orayı sevmiyorum hiç🙂) yatak odası en temiz yer