saol canm bnm aynen bnde oyle sacımı falan tepeden bı tokayla topluom ve sureklı kot etek gıyıom bugun ılk defa pantolon giydim terledm cok idareye gıttım klime icin işimiz yaş malesef bu senede sıcaktan kavrulucaz
hoşbulduk canım 🙂 çok güzel geçti tatilim bol bol gezdik eşimle 🙂
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum canım ama ister istemez geriliyorum 😕 neyse gelsinler gitsinler bakalım hayırlısı..bu akşam burda olacaklar dün gece misafirim vardı geç gittiler peşlerin evi topla derken yatmam saat 2 olmuştu çok yorgunum hemde çok 😕
canım benim kızçe gelince 1 ay kalıyor beni düşün moral olsun.
ramazandan sonraki günler için izin aldık biz. bayramda da onlara gideceğiz. dönüşte sizle gelirim diyor. belki planımız var Allah Allah. bakalım eşim ne diyecek iş ciddiye binerse.
saol canm bnm aynen bnde oyle sacımı falan tepeden bı tokayla topluom ve sureklı kot etek gıyıom bugun ılk defa pantolon giydim terledm cok idareye gıttım klime icin işimiz yaş malesef bu senede sıcaktan kavrulucaz
kelebekim çok yoğunum ondan gelemiyorum aklım siz de, özlüyorum muhabbeti
iyisin dimi balım
takas için ev bakmışsınız ne oldu o konu geçmişin tamamını okuyamadım.
iyiyim sahilcan hayat devam
borç ödemeye devam
6 ayı bitti borcun 5,5 sene kaldı. bazen eşimle borçları düşünüp efkar yapıyoruz.
biter inşallah
sıcaklar fena evet ramazanda ne yapacağız bilmiyorum..
bide benim ydışı işi var ama daha ne zaman belli değil. inşallah ramazana denk gelmez dua edin kızlar
sandalye için o serinletici jelli bi süngerler varmış ondan almak lazım..
sen de nasıl keyifler?
canım benim kızçe gelince 1 ay kalıyor beni düşün moral olsun.
ramazandan sonraki günler için izin aldık biz. bayramda da onlara gideceğiz. dönüşte sizle gelirim diyor. belki planımız var Allah Allah. bakalım eşim ne diyecek iş ciddiye binerse.
e bayramda zaten onlara gidecekmişsiniz görüşüceksiniz zaten sonra neden size gelicekmişki..hey Allahım ya ne kadar düşüncesiz davranıyolar ya valla tatildeyken ne işi varmış sizde..bende benimkileri bi 10 kalmasını bekliyorum canım..
ayy sıcakta ne askılı giyebilirim yanlarında nede şort ne giyiceksem artık 😕
kelebekim çok yoğunum ondan gelemiyorum aklım siz de, özlüyorum muhabbeti
iyisin dimi balım
takas için ev bakmışsınız ne oldu o konu geçmişin tamamını okuyamadım.
şükürler olsun iyiyim sıcaklar dışında senn kızçe cok uzun kalıyormuş bnce eşinle konuş gelmek isterse bu defada anne bizim planımız var diyebilirsiniz 1 ay nasıl kalıyorlar anlamıorum sen çalışıosun üstelik.ev konusunda hala arastırıos bnm begndııgm evler ııcın satılamadı tutulmadı denılıyor bu yusden bekleyelım eylülde teslim edilecek nasıl olucak oturan kişi sayısı bi görmek lazım bunun dısında başka evlerde bakıos gönlümüze göre bulsak bir an önce ama hayrlısı olsun tbi.
iyiyim sahilcan hayat devam
borç ödemeye devam
6 ayı bitti borcun 5,5 sene kaldı. bazen eşimle borçları düşünüp efkar yapıyoruz.
biter inşallah
sıcaklar fena evet ramazanda ne yapacağız bilmiyorum..
bide benim ydışı işi var ama daha ne zaman belli değil. inşallah ramazana denk gelmez dua edin kızlar
sandalye için o serinletici jelli bi süngerler varmış ondan almak lazım..
sen de nasıl keyifler?