Kafa Hamiş Melek 17 Temmuz 2012 #32.141 sahilll şimdiden doğum günün kutlu olsun kuzuu 🙂 e bu hafta ramazan ne yapıcanız tatil yerinde ? - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: hadi size bye bye diyeceğiz su dökecekmisin arkalarından kuzu Genişletmek için tıkla ... ben bu akşamdan vedalaşıcam canım yarın ben işteyken gidecekler çünkü 🙂 o yüzden dökemiycem malesef
sahilll şimdiden doğum günün kutlu olsun kuzuu 🙂 e bu hafta ramazan ne yapıcanız tatil yerinde ? - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: hadi size bye bye diyeceğiz su dökecekmisin arkalarından kuzu Genişletmek için tıkla ... ben bu akşamdan vedalaşıcam canım yarın ben işteyken gidecekler çünkü 🙂 o yüzden dökemiycem malesef
Kafa Hamiş Melek 17 Temmuz 2012 #32.142 esennruzgar' Alıntı: günaydınlarr Genişletmek için tıkla ... günaydın esencim hoşgeldin
esennruzgar Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2012 #32.143 kızlar bikaç gün aktif olarak gelemicem yoğun stresli iğrenç günler geçiriyorum Rabbim sabır versin
Kafa Hamiş Melek 17 Temmuz 2012 #32.144 esennruzgar' Alıntı: kızlar bikaç gün aktif olarak gelemicem yoğun stresli iğrenç günler geçiriyorum Rabbim sabır versin Genişletmek için tıkla ... iş yerinlemi alakalı canım inşallah bir an evvel atlatır gelirsin 🙂
esennruzgar' Alıntı: kızlar bikaç gün aktif olarak gelemicem yoğun stresli iğrenç günler geçiriyorum Rabbim sabır versin Genişletmek için tıkla ... iş yerinlemi alakalı canım inşallah bir an evvel atlatır gelirsin 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Temmuz 2012 #32.145 Armutluda halaalrı var yazlıktalar iftara gidilcek ama erken gidilip yüzeceker herhalde ne bileyim yas yoruluyorum inan peşlerinden gitmekten onlarda tı kyokk
Armutluda halaalrı var yazlıktalar iftara gidilcek ama erken gidilip yüzeceker herhalde ne bileyim yas yoruluyorum inan peşlerinden gitmekten onlarda tı kyokk
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Temmuz 2012 #32.146 Esencim hayrola canım anlatmıyorsun - - - Updated - - - GÜLE ÜGLE GİTSİNLER KIZLAR OLSUN SONUÇTA KÖTÜ İNSANLAR DEĞİL SİZLERE BİR ZARARI YOK YİNE GELİRLER BÖYLE AZ KALSINLAR DA YİNE GELSİNLER
Esencim hayrola canım anlatmıyorsun - - - Updated - - - GÜLE ÜGLE GİTSİNLER KIZLAR OLSUN SONUÇTA KÖTÜ İNSANLAR DEĞİL SİZLERE BİR ZARARI YOK YİNE GELİRLER BÖYLE AZ KALSINLAR DA YİNE GELSİNLER
Kafa Hamiş Melek 17 Temmuz 2012 #32.147 sahile uzan' Alıntı: Armutluda halaalrı var yazlıktalar iftara gidilcek ama erken gidilip yüzeceker herhalde ne bileyim yas yoruluyorum inan peşlerinden gitmekten onlarda tı kyokk Genişletmek için tıkla ... oruç olmayacak heralde o zaman canım..oruçluyken yüzülmez diye biliyorum ben ama yinede kendileri bilri tabi.. e senin doğum gününmüş madem eşin deseydi biz gelemeyiz diye keşke
sahile uzan' Alıntı: Armutluda halaalrı var yazlıktalar iftara gidilcek ama erken gidilip yüzeceker herhalde ne bileyim yas yoruluyorum inan peşlerinden gitmekten onlarda tı kyokk Genişletmek için tıkla ... oruç olmayacak heralde o zaman canım..oruçluyken yüzülmez diye biliyorum ben ama yinede kendileri bilri tabi.. e senin doğum gününmüş madem eşin deseydi biz gelemeyiz diye keşke
Kafa Hamiş Melek 17 Temmuz 2012 #32.148 sahile uzan' Alıntı: Esencim hayrola canım anlatmıyorsun - - - Updated - - - GÜLE ÜGLE GİTSİNLER KIZLAR OLSUN SONUÇTA KÖTÜ İNSANLAR DEĞİL SİZLERE BİR ZARARI YOK YİNE GELİRLER BÖYLE AZ KALSINLAR DA YİNE GELSİNLER Genişletmek için tıkla ... evet güle güle gitsinler neyse herhangi bi kırgınlık olmadan atlattım çok şükür 🙂 ama onlar gidince azgın boğam beni bekliyo olacak yine yorgunluk yine yorgunluk
sahile uzan' Alıntı: Esencim hayrola canım anlatmıyorsun - - - Updated - - - GÜLE ÜGLE GİTSİNLER KIZLAR OLSUN SONUÇTA KÖTÜ İNSANLAR DEĞİL SİZLERE BİR ZARARI YOK YİNE GELİRLER BÖYLE AZ KALSINLAR DA YİNE GELSİNLER Genişletmek için tıkla ... evet güle güle gitsinler neyse herhangi bi kırgınlık olmadan atlattım çok şükür 🙂 ama onlar gidince azgın boğam beni bekliyo olacak yine yorgunluk yine yorgunluk
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Temmuz 2012 #32.149 kafa' Alıntı: oruç olmayacak heralde o zaman canım..oruçluyken yüzülmez diye biliyorum ben ama yinede kendileri bilri tabi.. E senin doğum gününmüş madem eşin deseydi biz gelemeyiz diye keşke Genişletmek için tıkla ... eşim zaten gidelim diye önden atlıyor ben onu atlatacağım güzelce yakında zaten oda onlara benzedi gezme meraklsıı tek gitse bir yeri yerir aile boyu hatta arabayı 7 kişilk alalım diyorlar sığamıyoruz rahat
kafa' Alıntı: oruç olmayacak heralde o zaman canım..oruçluyken yüzülmez diye biliyorum ben ama yinede kendileri bilri tabi.. E senin doğum gününmüş madem eşin deseydi biz gelemeyiz diye keşke Genişletmek için tıkla ... eşim zaten gidelim diye önden atlıyor ben onu atlatacağım güzelce yakında zaten oda onlara benzedi gezme meraklsıı tek gitse bir yeri yerir aile boyu hatta arabayı 7 kişilk alalım diyorlar sığamıyoruz rahat
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Temmuz 2012 #32.150 kafa' Alıntı: evet güle güle gitsinler neyse herhangi bi kırgınlık olmadan atlattım çok şükür 🙂 ama onlar gidince azgın boğam beni bekliyo olacak yine yorgunluk yine yorgunluk Genişletmek için tıkla ... vuhaaaaaaayyyyy kız akşınlı günler bekliyor demekki o iştende yoruluyor ya bizde iş yok demekki
kafa' Alıntı: evet güle güle gitsinler neyse herhangi bi kırgınlık olmadan atlattım çok şükür 🙂 ama onlar gidince azgın boğam beni bekliyo olacak yine yorgunluk yine yorgunluk Genişletmek için tıkla ... vuhaaaaaaayyyyy kız akşınlı günler bekliyor demekki o iştende yoruluyor ya bizde iş yok demekki