Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Esen bizde Nikinin anlattıgı gibi kurutuyoruz köy biberi al ortadan ikiye böl sonra gazenin üzerine ser ve kurut masanın üzerinde sonrasında da suda haşıyoruz haşlandıktan sonra süzüyoruz suyunu tavada kızartıyoruz üzerine bol domates sosu güzel oluyor

Slm kızlar nasılsınız, çok halsizim yaa bir yandan sıcak bir yandan uyuyamamak. Artık sabah namazından sonra yatıyorum, gece daha zinde oluyorum, bu sayede bebişe bir hatim bile indirdim.
Çok şükür ev işim bitti, sadece minder yüzleri yıkanacak, dün akşam eşime sinir oldum yine, ben bişeyi yap demeden yapmıyo, illa herşeyi söylicem. Sinirlendim söylemedim oda saolsun geldi odada oturdu. Bende masa, konsol ne varsa çekip sildim. Sonra belimi ağrıttım, sonrada oturup ağladım 🙂 Tabi hatanın kendinde olduğunu bir türlü anlayamadı daha deli oldum, söylesem yapmam demez ama bazı şeyleri ben söylemeden anlasın istiyorum. Gidip gelip noldu dedi ama söylemedim, söyleseydim eminim değişen bişey olmayacaktı.
Buı sabah bizim kızçe aradı (duvara kibrit çöpü sokucam 🙂) İzmir'e doğuma gel ben sana bakarım dedi, doğum vakti gelmiş yeni aklına gelmişim, bende gelemem orası çok sıcak uçaklarda bu saatten sonra almaz dedim. Kuzenim gelecek dedim, ona gel dememi bekledi kesin ama avucunu yalar. Biz ekimde izine gelicez dedim.

Kızlar Elazığda görmüştüm, biber ve patlıcanları ipe dizip balkona asmışlardı, çok güzel görünüyordu yaa, heryerde olmuyor o kurutmalar, ben geçen sene yaptım olmadı. Burada içine suyu çekmesi için selpak konması gerkiyormuş. Her iklime uygun olmuyor kurutma yani...

Bu sıcakta en güzel çorba ayran çorbası dün yaptım ama size de sorucam;yayla çorbası gibi kaynatmadım ayranı yaptım nohut ve aşurelik bugdayı ekledim sonrasındada üzerine yag kırmızı biber nane yaktım ..
Şıpıdık bende severim her türlü kurutmayı..
İkracım bundan sonra senin iş devirin bitti bak seninle aynı anda hamile olan Kuzey bebegimiz geldi 🙂

Bende kaynayan suyun içine unla terbiye edilmiş yoğurdu koyup karıştırıyorum.
İşimde bitti, iş devrimde bitti, ufak tefek şeyler var, onlarıda yapsamda olur yapmasamda.
Kuzey bebek kim yaa, ben,mle beraberse erken gelmiş bebecik, daha 37. haftadayım...

Kuzey bebek benim en yakın arkadasımın bebegi hemen hemen seninle aynı anda hamile kaldı çok iyi hatırlıyorum erken gelse bile Allaha çok şükürki çok saglıklı bir bebegimiz oldu 🙂

Kuzey bebek benim en yakın arkadasımın bebegi hemen hemen seninle aynı anda hamile kaldı çok iyi hatırlıyorum erken gelse bile Allaha çok şükürki çok saglıklı bir bebegimiz oldu 🙂

Ayy böyle bebek haberleri heyecanlandırıyor beni, ne güzel atlattı doğumu.
Bende bazen erken olsun istiyorum, gerçi bizimki erken gelmeye meraklı sanırım ama önümüzdeki günlerde görücez.
Doktorumuz çok iyi bizim, herşeyini hazırla hazırlıklı ol diyor, bende tık yok 🙂

Tabiki canım benim rahat ol birde en büyük avantajın yaşın genç benim arkadasım 30 yaşında dogum yaptı,yaş ilerledikçe de zor oluyormuş öyle derler ya ...Kuzenin ne zaman gelecek?

- - - Updated - - -

Şimdi kaynananlar Ekime kadar bebegi görmeyeceklermi?