Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Hıımm sanırım ablamda o yüzden zor doğum yaptı.
Kuzenim ayın 29'unda gelecek, ondan önce olursa annem hemen yola çıkacak, hastaneden çıkana kadar yetişir zaten, saolsun buradaki arkadaşların hepsi 7/24 çekinmeden ara diyorlar. Hele biri var hergün arayıp bugün doğurucanmı diyor 🙂

Evet ekime kadar görmeyecekler, zaten umurlarında da değil, kayınavlidemin niyetini eşimde bende biliyoruz, yani torun falan hikaye aslında...

Hahaha valla 28 giriyorum 🙂 pöffffffff bizde doğurana kadar 30 oluruz herhalde twewtyy ama onla alakalı değildir millet 40 larında çatır çatır doğuruyorlar

kızlar valla burda sıcakta rahat kurur die ümit ediyrum
anneme söyledim sana kadar yapalım ben uğraşamam dio

ikracığım yorma kendini be kuzum
iş iş ne vaktekadar
karnın burnunda normal insanlarbu sıcakta dayanamıo
sen bu halinle kendini yoruyorsun
yapma iş güç artık ya gelen evine değil bebeğine gelicek çok yordun kendini

Artık tatile çıktım canımcım, bitti bütün işim 🙂
Ama insanda alışınca boş oturamıyor gerçekten, elim boş asla tv izleyemem, muhakkak bişeyler olması lazım elimde. Sanırım iş yerinden alışkanlık bu durum, telefonda konuşurken muhakkak bişeylerle ilgilenirdim.
Szilerde öyle olursunuz sanırım, insan yıllarca çok aktif olunca evde de duramıyor...

tşk twetyyy inşallah hepimizin yüzü güler her konuda

esen inan beklemeye değmez ya başlayın gitsin ben safik gibi ne bekledim koca sene kendime söz geçiremedim şimdiye ancak ele avuca gelridi 🙂

sahillo aceleme etme kendini hazır hisset yeter🙂kızlar bnm annemn arkd.43 yaşında doğum yaptı hem 8.ayında hamıle oldugunu öğrendi karın agrısı şikayetyle doktora gidiyor doktor 1 ay sonra doğuma gelebilrisniz diyor kadın küt bayılıyor.neyse sagsalim dogumunu yapıyr bebişi 1 yaşında şimdi dördüncüye doğum yapmış biz şoklardayız burada dillere destan oldu onuda 6.ayında anlamış kimseye söylememiş utancından evde kendi kendine doğum yapmış annesinin bile haberi yokmuş düşünn artık inanmıyormuş kadın şok olmuş kızı önünde doğum yapmış şaka gibi bi hikaye

sahil yokcanım ya kendimi hazır hissetmiyorum vakti var daha
Rabbim aratmasın gücüne gitmesin inş. bir bebeğim olur ama acele etmekistemiyorum
şimdi istediğimiz gibi geziyoruz tozuyor ama o zaman öyle olmıcak
sonra artık çocuklar eskisi gibi değil her aldığını giymiyorlar her önüne koyduğunu yemiyorlar
iyi yetiştirmek lazım onun içinde hazır olmalı
yeğenim var 9 yaşında özel ing. kursu alıyor 1 gün valeybol kursu 1 gün yüzme kursu var
santranç kursuna gidiyor.artık evde ninesiyle oturup tekerleme öğrenen çocuk kalmadı. iyi düşünüp tartıp öle yola çıkmalı

bebekler hep minicik oyuncağımız gibi kalsalar keşke
büyüdükçe sorumlulukları dertleri büyücek
her yıl biraz daha fazla sorumluluk isticek
üzülmesini istemicez elimizden geleni yapıcaz
yapamazsak üzülücez
ben niye alamıyorum yapamıyorum demek istemiyorum