Slm kızlar nasılsınız, çok halsizim yaa bir yandan sıcak bir yandan uyuyamamak. Artık sabah namazından sonra yatıyorum, gece daha zinde oluyorum, bu sayede bebişe bir hatim bile indirdim.
Çok şükür ev işim bitti, sadece minder yüzleri yıkanacak, dün akşam eşime sinir oldum yine, ben bişeyi yap demeden yapmıyo, illa herşeyi söylicem. Sinirlendim söylemedim oda saolsun geldi odada oturdu. Bende masa, konsol ne varsa çekip sildim. Sonra belimi ağrıttım, sonrada oturup ağladım 🙂 Tabi hatanın kendinde olduğunu bir türlü anlayamadı daha deli oldum, söylesem yapmam demez ama bazı şeyleri ben söylemeden anlasın istiyorum. Gidip gelip noldu dedi ama söylemedim, söyleseydim eminim değişen bişey olmayacaktı.
Buı sabah bizim kızçe aradı (duvara kibrit çöpü sokucam 🙂) İzmir'e doğuma gel ben sana bakarım dedi, doğum vakti gelmiş yeni aklına gelmişim, bende gelemem orası çok sıcak uçaklarda bu saatten sonra almaz dedim. Kuzenim gelecek dedim, ona gel dememi bekledi kesin ama avucunu yalar. Biz ekimde izine gelicez dedim.
Kızlar Elazığda görmüştüm, biber ve patlıcanları ipe dizip balkona asmışlardı, çok güzel görünüyordu yaa, heryerde olmuyor o kurutmalar, ben geçen sene yaptım olmadı. Burada içine suyu çekmesi için selpak konması gerkiyormuş. Her iklime uygun olmuyor kurutma yani...