Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

valla esencim ilk dediğine sonuna kadar katılıyorum hazır hissetmek gerçekten önemli ama hazır hissettiğindede beklemek zor asıl o zaman beyin fırtınan başlar stres başlar

ama tabiki düşünceler bakış açıları değişiyor işte deneyen biri olarak diyorum
allahtan hayırlısını versin kalbimize göre inş.

günaydın kızlarr 🙂

çok ama çok yorgunum dün benimkiler gitti ya eve gittim yemek yedik sonra direk temizliğe giriştim süpürdüm sildim lavaboları yıkadım çamaşır attım saat 10bucuk oldugunda yorgunluktan ölmek üzereydim..

bu gecede sahura kalkıcaz,dün kocama patatesli sigara böreği sardım kendimede nikinin gözlemelerinden yaparım yanına çay filan yeter artık Allah ne verdiyse

günaydın kızlar kafa gözün aydın kazasız belasız atlattın diyelim inş. yine gelmeleri nasip olur

evet kalkacağız kahvaltılık tarzı şeyler yenir muhtemelen gerçi bizim pazar cumartesi evdede pek bişey yok ama akşam çıkışta alırım olmazsa marketler çok kalabalık zaten sıra bekleniyor resmen

- - - Updated - - -

günaydın kızlar ben geldimmm çok özledim sizleri işlerim çok birikmiş ama ya

hoşgeldin tes iyice enerji doping sağlamışındır 🙂

Hoşbulduk canlarım evet çok enerjiğim gerçekten 🙂 Bizdede sahur krizi var eşim oruç tutmuyor bende sahura kalkacağım sennle diyor kalkma diyorum ben sana sabaj kahvaltı hazırlarım kabul etmiyor bakalım nasıl uzlaşacağız bende çorba yapacağım sahur için birde haşlanmış yumurta🙂